dimarts, 30 d’abril del 2013

Entre fantasmes

Carta oberta a Juan Gómez, "Juanito"

Paranormal espectre

Em dirigeixo a tu, en qualitat de culé. No t'espantis. Avui el madridisme apel.larà a tu, altre cop, per fer una gesta, quasi impossible: fer tres gols al Borussia de Dortmund. El KO del Madrid pot ser l'estímul del soci culé perquè cregui en la remuntada del Bayern.
Ets el mort més viu. Que el madridisme tingui que demanar la teva presència, i als teus gestos èpics dels anys 80, és que té un problema greu. I més quan la teva gesta més heroica és trepitjar-li el cap al central del Bayern de Munich, Lothar Matthaus, i que et va costar la prohibició de jugar a Europa durant cinc anys.
Avui el madridisme creu en la remuntada, veient videos estranys, de jugadors, només jugadors, (Mou passa de tu, Juanito) demanant ajuda al soci i barrejat amb les grans gestes numantines del Madrid a Europa. Amic Juanito, apareix-te al cap del soci blanc i diga-li que les remuntades, amb l'Inter o el Borussia Monchengladbach, on ets protagonista, van ser a la Copa de la UEFA i no a la Champions.
Al Bernabeu toca nit de fúria, de casta, de testosterona ibèrica per derrotar als alemanys. I amb tu com a figura omnipresent pululant per la gespa, com un esperit que ets. Amb un altre equip al davant pot ser que els acolloneixis. Amb el Borussia no és tant fàcil. L'entrenador dels alemanys és Jürgen Klopp, un Mourinho en potència que fotria ràbia als culers si entrenés al Madrid, però que ens cau simpàtics perquè és insultantment gallet amb tothom, Mou inclòs. I a l'amic Klopp els esperits, els mosaics i altres xuminades li rellisquen. Ell, com a bon alemany, vol destrossar el rival, aniquilar-lo, si guanya 4-0, en vol fer 5. I si pot riure's del rival a la cara i a casa seva molt millor.
I amb Klopp el gran perill del Dortmund, el polonès, el polaco, Robert Lewandowski. No sé quin company teu espiritual tenia al costat però va clavar els 4 gols que deixen la Décima del teu Realisimo al llindar del precipici. Una final de Champions alemanya és més forta que aferrar-se a la Décima, per molt que el madridisme ha hipotecat la temporada a Wembley 2013, seu de la final europea.
Juanito. No estàs fart que sempre et cridin perquè arreglis el que el futbol terrenal del Madrid no pot arreglar? Un consell. Queda't avui a casa, perquè el que passa a la Casa Blanca no ho arregla ni Déu.

Firmat

Un amic de la Nena de "L'exorcista"

PostData: Pixada fora de test de Franz Beckembauer, el President d'Honor del Bayern de Munich i un altre esperit omnipresent. Va dir al diari alemany Bild que el Barça intentarà remuntar dimecres de forma legal i il.legal. Recordar que Beckembauer ja li va dir jubilat al porter italià Gianluigi Buffon després de la eliminatòria amb la Juve. Pep Guardiola ja pot comprar morrions perquè Beckembauer calli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada