dijous, 18 d’abril del 2013

Esperit Sada

És l'hora dels valents. Qui tingui por que es quedi a casa.
Víctor Sada, jugador del Barça de bàsquet, després del segon partit entre el Barcelona i el Panathinaikos de dijous passat.

Qui tingui por de l'ambient de l'OAKA, del sobreaforament, dels tarats que a tot arreu hi ha i que fotran merder si la cosa no va bé.
Qui tingui por de les bengales.
Qui tingui por dels triples impossibles del terrible Dimos Diamantidis, de James Gist o de l'armari Sofoklis Schortsanitis a sota la cistella.
Qui tingui por que els àrbitres s'empassin el xiulet en els moments claus.
Qui tingui por de llençar l'últim tir per guanyar el partit per si falla.
Qui tingui por de la sort dels grecs i de la desfortuna dels catalans.
Qui tingui por del Panathinaikos.
Qui tingui por que no es remuntarà...
Qui tingui por que es quedi a casa, i que calli. És l'hora dels valents. De Sarunas Jasikevicius, que va fer un partidàs dimarts, en el tercer acte del Play Off de quarts de l'Eurolliga. De Joan Carles Navarro, el contrapunt blaugrana a l'estrella grega Diamantidis. De CJ Wallace, de Nathan Jawai, l'armari blaugrana, d'Erazem Lorbek o d'Àlex Abrines, l'aler mallorquí que sense Xavi Rabaseda i Pete Mickael s'ha destapat.
I és clar, de Víctor Sada, el qual les seves paraules, al final del matx de dijous passat ha de ser l'estímul per aconseguir la gesta, encara que en aquell partit no va ser dels més lluïts
El Barça és capaç de guanyar i de remuntar l'eliminatòria, perquè ja ho va fer en l'últim Play Off de la final ACB amb el Madrid, a qui li va remuntar un 2-1 en contra per guanyar la lliga. I ho va fer amb molts lesionats, com ara.
La F4 de Londres és només a l'abast dels més valents. I avui a les 20:45, des d'un quart abans a Rac1, han de sortir per tal que l'eliminatòria torni al Palau Blaugrana en un cinquè partit. Avui toca Esperit Sada. PAO - Barça.

PostData 1: L'Espanyol, que va superar al Llagostera 3-0, i el Barça (B), que va guanyar a l'amfitrió Nàstic de Tarragona, 1-0, jugaran la final de la Copa Catalunya de futbol, sense data ni lloc, per cert.

PostData 2: En handbol, el Fraikin Granollers deixa la Lliga ASOBAL en safata de plata al Barça. Ahir, en partit avançat, els vallesans van derrotar a l'Atlètic de Madrid (26-25), que es situa a 7 punts dels blaugranes, a falta de 8 punts per jugar-se en 4 jornades pel final. Aquest dissabte, precisament, Atlètic i Barça jugaran el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, a Vistalegre, buscant bitllet per la F4 de Colònia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada