dimarts, 2 d’abril del 2013

Amor de Champions

París, la ciutat de la llum, la Grandeur, el Louvre, la Torre Eiffel, els Champs-Élysées, i de l'amor. L'amor per la Champions, que viurà avui a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, i amb permís del Bayern de Munich - Juventus de Turí, el partit més interessant dels quarts de final de la Copa d'Europa, el PSG - Barça, la repetició de l'amistós d'aquest passat estiu.
L'amor per veure de nou Tito Vilanova manant des d'una banqueta.
L'amor d'un equip, el Barça, que al Parc dels Prínceps de la capital francesa, vol aprendre dels errors comesos a Milà, als vuitens i que va propiciar la llegendària remuntada.
I l'amor pels diners. El del xeic àrab, propietari del PSG, que a base de petrodòlars ha fet un equipàs farcit d'estrelles, que es vol convertir, com al seu dia el Chelsea o el Manchester City, en el nou ric del futbol europeu. Thiago Silva, Lucas Moura, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore, David Beckham, l'exblaugrana Maxwell... i Zlatan Ibrahimovic, el suec que va passar d'estar 'molto contento' a despotricar de filòsofs, en el seu any al Barça. Ell serà el gran perill del PSG, un equip amb molt de nom i poc futbol.
El Barça és el gran favorit en aquest duel qatarià a la màxima competició europea. I és que els diners del PSG són del Qatar, i els del Barça, amagats en fundacions i logos estranys a la samarra blaugrana, també.
A París, torna l'amor, l'amor per la Champions.

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar, ahir, al València en l'últim partit de la jornada ACB. El protagonista del matx va ser Pete Mickael, el pivot blaugrana que es perdrà la resta de la temporada per un tromboembolisme pulmonar, que va ser ovacionat pel Palau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada