divendres, 19 d’abril del 2013

Mag Pascual conquereix l'OAKA

El Mag Pascual ho ha tornat a fer. De l'impossible al possible. Hi haurà cinquè partit. El Barça va guanyar al Panathinaikos i torna l'eliminatòria al Palau Blaugrana. La F4 de Londres es jugarà a casa. A Barcelona, lluny de l'overbooking de l'OAKA, de les bengales i dels sonats que a base de crits insults i llançaments d'objectes dónen personalitat al bàsquet grec. I lluny, molt lluny, de l'eixordadora i il.legal botzina que es llançava des dels altaveus durant tot l'enfrontament.
Xavi Pascual, el tècnic blaugrana, va treure's del barret la tàctica idònia per fer el partit que va superar totes les adversitats: lesions, OAKA's, factor pista en  contra i Diamantidis i companyia.
Mag Pascual va sorprendre al seu homòleg a la banqueta grega des del salt inicial, plantejant una defensa en zona que va desactivar les armes ofensives del PAO. Els triples de Dimos Diamantidis (ahir 0 punts), decisius en els partits precedents d'aquest Play Off de quarts de l'Eurolliga, ahir no van entrar. Sofoklis Schortsanitis es va anar diluïnt sota l'efecte màgic de l'armari blaugrana Nathan Jawai, sota les cistelles.
I amb el caràcter d'un gat vell com Sarunas Jasikevicius, que va agafar el timó de la nau, el Barcelona va anar agafant una amplia renda a l'electrònic.
A la segona part, Mag Pascual trenca el partit. Fa aparèixer el conill del barret, fins aleshores inèdit en tota l'eliminatòria per rematar el matx. Erazem Lorbek va tornar a ser el gran jugador que coneixem i va ser clau perquè la història d'un final ajustat i advers pel Barça canviés radicalment. Els blaugranes van arribar a gaudir de, fins i tot, una renda de 20 punts amb el Panathinaikos.
El Barça va saber patir als instants finals. Navarro, qui si no, amb un triple, tancava la barraca de l'OAKA i obria la del Palau.
13 punts de marge al final del partit. Mag Pascual no dóna lloc a les sorpreses. Marge ampli per evitar disgustos com dijous passat o dimarts.
La defensa, la gran arma del FC Barcelona en moments de màxima tensió amaga el poc encert en el llançament blaugrana.
Dijous que ve, a casa, al Palau de les nits màgiques, la F4 en joc.
Mag Pascual conquereix l'OAKA. Ser a Londres, a meitats de maig, passa pels seus trucs, que mai no explicarà. Com els bons mags.

PostData: Immers en la setmana més important de la temporada pel Barça, amb les semis de Champions amb el Bayern de Munich a l'horitzó, el portaveu del club, Toni Freixa ha pixat fora de test, s'ha fotut en un jardí i l'ha espifiat. La tofa més famosa del Barça ha dit en una entrevista a una ràdio espanyola que Tito Vilanova guanya en totes les comparacions a Pep Guardiola. Fins i tot en l'aspecte humà. No entenc a què venia això ara, si no és que a Freixa no li cau bé el Pep. Senyor Freixa o s'explica millor o calli per sempre. L'ha ben cagada. Carnassa per a la caverna madridista. No calia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada