divendres, 12 d’abril del 2013

Cimera hispano - alemanya

A Nyó (Suïssa) s'ha celebrat una nova cimera hispano - alemanya, en termes futbolístics. Gianni Infantino, l'etern calb de la loteria de la UEFA, i Ruud Van Nistelroy, l'ex jugador de Manchester United i Madrid, han fet de mà innocent i han sortejat el camí cap a la final de Wembley. Dos equips alemanys, Bayern de Munich i Borussia Dortmund, i dos de la lliga espanyola, Madrid i Barça, són els quatre candidats a l'Orelluda de Wembley del 25 de maig.
La sort o l'escalfor de les pilotes ha determinat un Bayern - Barcelona i un Borussia - R. Madrid. Sort diversa doncs a les semifinals de la Copa d'Europa.
El camí del Barça a la final té una última parada a un lloc molt especial: Munich, la ciutat on anirà a entrenar l'any que ve Pep Guardiola. Amb qui anirà el Pep? Amb el Barça, l'equip del seu cor, o el Bayern, que agafarà les seves rendes l'any que ve?
Lluny de sentiments, l'eliminatòria és molt complicada per un Barça que va en reserva i que necessita oxígen. Els bavaresos són el conjunt més en forma del continent europeu. Campió, ja, de la Bundeslliga, treient 20 punts al segon classificat, combina la força per sobre la tècnica, típic dels equips alemanys, amb un bon joc de toc. Leo Messi i cia blaugrana hauran d'anar en compte, entre altres, amb Frank Ribery i Mario Gómez, els davanters, i la polivalència d'homes com Bastian Schwensteiger, Philip Lahm o el migcampista, ex de l'Athlètic de Bilbao, Javi Martínez. La sort pel Barça és que la tornada serà al Camp Nou.
Molta més sort ha tingut el R. Madrld que s'enfrontarà al Borussia de Dortmund, el rival, teòrlcament, més assequible i amb la tornada a casa. Lewandowski, màxim golejador del campionat teutó, és el gran perill del conjunt alemany, segon a la Bundeslliga, sense oblidar a Hummels, un futurible pel Barça del futur.
Conclusions futures del sorteig de semis.
1. Pot haver final Madrid - Barça
2. En el Bayern - Barça, guanyi qui guanyi, passarà un FCB, els bavaresos o els catalans, per goig i gaudi de la periodista de Barça TV, Laura Aparicio, declarada seguidora del Bayern de Munich.
3. El Madrid busca la Décima, el Barça, la maneta de Champions, el Bayern, també la cinquena, i el Borussia, la segona.
Ja tenim el camí cap a Wembley, en la cimera hispano - alemanya en busca de l'Orelluda. Bayern - Barça i Borussia - Barça.

PostData 1: El Panathinaikos agafa aventatge en l'eliminatòria de quarts de l'Eurolliga, en derrotar al Barça al Palau i recuperar el factor camp. Un triple impossible de Dimos Diamantidis a l'últim instant va donar el triomf als grecs. Ara l'eliminatòria es trasllada a Atenes on el Barcelona ha de guanyar almenys un partit dels 2 per mantenir viva les opcions de ser a la F4 de Londres.

PostData 2: Més bàsquet. Bones notícies pel Bàsquet Manresa, que bona falta li feia. Té nou patrocinador principal: La Bruixa d'Or, la famosa administració de loteria de Sort, que aportarà 400.000 € cada any dels 4 de contracte, sigui on sigui l'equip, a l'ACB o a la LEB. La Bruixa d'Or Manresa debutarà diumenge a Múrcia. Sort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada