dijous, 11 d’abril del 2013

Sant Víctor i el Sant Cristo Gros

Víctor Valdés i Leo Messi. El porter i l'estrella van ser els herois del Barça i la raó que avui poguem dir que per sisena vegada consecutiva (rècord absolut) som a les semifinals de la Copa d'Europa.
Valdés, a qui el soci despotricava perquè va dir que marxava del club, va ser el gran salvador de la Pàtria. El porter de L'Hospitalet va tancar la porteria d'un Barça, que en cap moment va ser el gran Barça de les grans ocasions, el de la pressió i el bon futbol. Si avui celebrem el que celebrem és gràcies a les aturades, descomunals, de Valdés a xuts dels jugadors del PSG, sobretot de Javier Pastore, que va campar pel Camp Nou absolutament sol. D'ell, és el gol francès, que va fer aparèixer al Sant Cristo Gros.
Estava a la banqueta, rossegant-se les ungles fins als colzes, esperant sortir. Tocat i lluny, molt lluny de la perfecció. Leo Messi va sortir per fer de Sant Cristo Gros, d'heroi, de desllorigador. Per més èpica, ho feia coix. En mig hora va capgirar el mitjó. El descomposat Barça la va tornar a tocar. Leo va fer de líder, i ell solet va generar el gol de Pedro, la clau que obria la porta de les semifinals. I el bo de Messi es va jugar el físic per obrar el miracle.
90 minuts de patiment després, el soci i seguidor barcelonista, fet un sac de nervis, amb les coronàries a l'UVI i cagant-se amb qui va prohibir fumar al Camp Nou, va esbufegar. El "Bufffffff" col.lectiu fa hores que es va repetint per les parets de l'Estadi, com l'eco.
El Barça ja és a semifinals, segurament sense mereixament, fent un partit nefast, amb un equip justet de forma, sense defensa i que demana la respiració artificial. Però que ahir, va tenir la Sort dels Campions.
I tot gràcies a Sant Víctor i al Sant Cristo Gros. Barça 1 - PSG 1. A semis, i que vagin passant, i si pot ser que sigui el Borussia de Dortmund.
PostChampions: El Bayern de Múnich, amb el triomf al camp de la Juventus de Turí, completa les semifinals de la Champions. Així doncs, dos alemanys, Bayern de Munich i Borussia de Dortmund i dos equips de la Federació Espanyola, Barça i Madrid, seran al bombo final de demà a Nyó (Suïssa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada