dilluns, 15 d’abril del 2013

Efes i Jotes

Amb les semifinals de la Champions a l'horitzó, el Barça anava a Saragossa a jugar un tràmit per rematar d'una vegada la Lliga. Conscient que no es jugava res i que val més no fer broma, el Barça va anar a la Romareda, sense Messi, Alba, Busquets, Iniesta i Pinto (lumbalgia) i amb el retorn de Víctor Valdés a la porteria, després dels 4 partits de sanció, després de l'últim Madrid - Barça, amb la intenció de consolidar la Lliga. Thiago, i Tello amb 2 ocasions van posar un 0-3 molt plàcid a l'electrònic. L'Espanyol empata in extremis, a 3. amb el València amb polèmica inclosa, un penal de llibre no assenyalat sobre el perico Sergio García. Tot i això, la salvació matemàtica és gairebé a tocar. El Madrid guanya a l'Athlètic de Bilbao, a San Mamés.
En bàsquet, Kobe Bryant es trenca coll i barres i estarà 8 mesos de baixa. És l'última desgràcia de les 7 plagues d'Egipte que li han caigut als Lakers, que estant fregant el pal de no jugar els Play Off de l'NBA. A l'altra banda de l'Atlàntic, la Penya cau de 18 amb el València, el Barça perd de 3 amb el Gran Canària, abans de viatjar demà a Atenes per jugar el tercer partit del Play Off de quarts de l'Eurolliga amb el Panathinaikos, i el Manresa estrena patrocinador, La Bruixa d'Or, amb victòria a la pròrroga contra el Múrcia. Segurament el Manresa baixarà a la LEB, per classificació, però vendrà cara la seva pell. La pela, la puta pela, dirà si baixarà o es quedarà, tant de bo, a l'ACB. A Charleroi, a Bèlgica, el Bilbao va perdre la final de l'Eurocup, la segona competició europea al món de la cistella, en caure clarament amb el Lokomotiv Kuban rus.
I a Shangai s'ha celebrat el tercer GP de la temporada a la F1, el de la Xina, un altre GP de matinar un diumenge per la diferència horària. Fernando Alonso va guanyar una de les curses més plàcides que se li recorden. Va dominar des de bon principi, va marxar i va guanyar. El finlandès Kimi Raikonnen i l'anglès Lewis Hamilton el van acompanyar al podi. D'aquí una setmana, cita a Bahrain.
Jotes blaugranes a Saragossa i efes de Fórmula a la Xina. L'abecedari del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada