dimecres, 10 d’abril del 2013

El lleó a la recàmera

És la gran incògnita del Barça - PSG d'avui, en la tornada dels quarts de la Copa d'Europa. Com està el Leo? Jugarà? I si ho fa, ho farà de titular?
La trascendència, la influència i la dependència de Messi en el Barcelona fa que les sensacions del culé, respecte el matx d'avui, girin al voltant de l'estat de Messi i si jugarà.
El que és clar, és que el millor jugador del món no està al 100% i ha forçat per jugar. Però, ja se sap que un Messi al 70% continua sent el millor del món. En la nova partida de cartes, on hi ha en joc, les semifinals de la Champions, els tècnics no desvetllaran si fan jugar la carta Messi, fins l'últim instant.
Però amb Leo o sense, la fórmula per seguir el camí de Wembley és la mateixa que va permetre la remuntada amb el Mlan: pressió a la sortida de la pilota i tocar i tocar. Amb Leo o sense, Andrés Iniesta ha d'agafar la batuta de líder de l'equip, i igual que Xavi, dirigir les operacions del Barça.
I amb Leo o sense, el Barça ha d'anar en compte amb les contres del PSG i el joc d'Zlatan Ibrahimovic, tant per dalt com per baix.
Avui a les 20:45 al Camp Nou, des de les 19:00 a Rac1, les semifinals de la Champions, les sisenes consecutives, si passen els blaugranes, (rècord absolut) estan en joc. Amb Leo Messi o sense ell.

PostChampions: El Madrid, tot i perdre el partit 3-2 amb el Galatasaray turc, passa a semis de la Champions. Igual que el Borussia de Dortmund alemany, que després de marcar dos gols en temps de descompte, va eliminar al Màlaga. Eliminació cruel que va emprenyar al conjunt andalús i sobretot al seu president, el xeic àrab Al Thani, que va dir que van eliminar al Màlaga per racisme, i que per això els han exclòs de tota competició europea, l'any que ve. Una pixada fora de test i de la Meca.

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar a la pròrroga al Panathinaikos en el primer partit dels Play Off de quarts de l'Eurolliga. Els grecs no es van prendre bé la derrota i van acusar els àrbitres del KO. Demà, a les 20:45, segon assalt al Palau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada