dimecres, 17 d’abril del 2013

More't

Carta oberta a la Copa Catalunya

Estimada:

More't. Desapereix. No tornis. Fot el camp. Veste'n. No et volem. Fas venir basques, urticaria. Molestes. Ets un càncer pel país. És una vergonya que duguis el nom del país. Ets un obstacle per la independència de Catalunya. Dius que representes al futbol català. En realitat representes el mal exemple de gestió esportiva.
Tu, la Copa Catalunya de futbol, tornaràs a posar-te amb calçador, enmig del tram més important de la temporada per a tots. I això que a l'any passat ens pensàvem que t'haviem eliminat quan et vam liquidar al dia abans de jugar-te a Montjuïc, en aquella cosa estranya que es feia dir Supercopa de Catalunya.
Doncs no. Avui, al Nou Estadi de Tarragona tornaràs a avergonyint-se. Espanyol - Llagostera, a les 19:00, i Barça B - Nàstic (l'amfitrió), a les 21:30, buscaran un lloc a una final de la qual no tens ni data ni lloc per celebrar-te.
I si, Copa. Fots tanta mandra que l'únic "amic" que et podria donar suport i trobar-te interessant, et fot les banyes altre cop. El Barça B anirà disfressat de primer equip a Tarragona perquè els grans tenen altres coses més importants a pensar, i unes semis de Champions per jugar. Per no anar-hi no hi va ni Tito Vilanova, ni Jordi Roura. Per condescendència o per caritat humana, almenys avui el filial blaugrana es treurà el B del nom.
Ja té collons la cosa que l'únic que et fa cas a tu, Copa Catalunya, sigui un equip que es diu Espanyol.
Tenim un problema quan la gran notícia de la Copa és que el Llagostera vestirà una nova equipació que recordarà l'Estelada independentista amb les 4 barres i motius blaus.
Fots tanta nosa i tanta mandra que la televisió del país, TV3, et relega a la semiclandestinitat de l'Esport 3, no sigui cas que no et miri ningú a l'hora de l'APM?
Fes-nos un favor. O et reformules i et canvies de nom, sense dur la paraula "Catalunya" o desapereix. Faràs el més gran servei a la causa independentista.

Atentament

Un amic

PostData: El Barça de bàsquet s'ha complicat molt la vida a l'Eurolliga. Ahir va perdre el tercer partit del Play Off de quarts a la pista del Panathinaikos i es jugarà la classificació per la F4 de Londres demà a l'OAKA. Després de remuntar 15 punts, Sarunas Jasikevicius, que va fer un partidàs, va tenir l'últim tir per forçar la pròrroga. Però la pilota no va entrar. PAO 2 - Barça 1. Qui ja està a la F4 és el R. Madrid que va eliminar el Maccabi de Tel Aviv per la via ràpida, 3-0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada