dissabte, 6 d’abril del 2013

Minut 24 de la segona part

Minut 24 de la segona part. El cap de setmana començava amb un títol, el de la Bundeslliga alemanya que va guanyar dissabte el Bayern de Munich. L'any que ve, Pep Guardiola tindrà la tasca de defensar la corona de campió de Lliga.
Minut 24 de la segona part. El Barça va passar per sobre del Mallorca 5-0, amb actuació golejadora i reïvindicativa de Cesc i el "jugadorazo" Alexis, que ambdós van marcar 2 gols cadascú abans de la mitja part. A inicis de la segona meitat, Cesc va anotar el seu primer Hat Trick com a professional del futbol (ni jugant amb l'Arsenal n'havia fet algun)
Minut 24 de la segona part. Éric Abidal, que no fa ni un any va ser sotmès a un transplantament de fetge per superar un càncer, salta al terreny de joc, substituïnt a Gerard Piqué, en mig d'una ovació emotiva i descomunal. L'Abi torna a jugar trinxant tot pronòstic mèdic. Jugarà, curiosament, 22 minuts, el seu dorsal.
Minut 24 de la segona part. Hores abans, el Santiago Bernabeu es va convertir en una manifestació Pro Casillas. El retorn del porter, a la banqueta, va ser el focus d'atenció de la victòria del Madrid 5-1 al Llevant. L'endemà, l'Espanyol va guanyar 0-2 al camp de l'Osasuna.
Minut 24 de la segona part. En bàsquet, derrota del Joventut a la pista del Cajasol de Sevilla, del Manresa a Fuenlabrada i triomf del Barça, a la pròrroga, a la pista de l'Obradoiro.
Minut 24 de la segona part. I al Qatar, en un lloc desert i àrid com aquest, han ressonat dos trons, els dos trons de Cervera, els germans Márquez: Àlex i Marc. Al primer GP de la temporada de motociclisme, exhibició de Marc en el seu debut a la categoria reina, MotoGP. Acaba tercer, darrere de Jorge Lorenzo, intractable, i de Valentino Rossi (Il Dottore ha tornato) amb qui va tenir una espectacular lluita pel segon lloc, i per davant del seu company d'equip Dani Pedrosa. A Moto 2, la categoria mitja, victòria de Pol Espargaró. I a Moto 3 triomf del mallorquí Luís Salom, per davant dels catalans Àlex Rins i Maverick Viñales, amb immensa actuació del debutant Àlex Márquez, germà de Marc, en quarta plaça.
Minut 24 de la segona part. La notícia estranya del cap de setmana és al món de l'handbol. Valero Rivera deixa la selecció espanyola per marxar al Qatar. Fins aquí Ok. L'estrany és que es vol endú a Iñaki Urdangarín, el Duc de Palma imputat pel cas Noos, que Valero va fer debutar amb el Barça fa 25 anys. Urdangarín faria feina de despatx, una espècie de Director Tècnic, encarregat entre altres coses d'organitzar una Lliga d'equips del país per seleccionar els millors de cara al Mundial de 2015 a l'emirat àrab.
Minut 24 de la segona part. I acabem el repàs del cap de setmana amb una notícia luctuosa: la mort de Miquel Poblet, el millor ciclista català de la història, el primer català i espanyol que es va enfundar el mallot groc de líder del Tour de França. DEP, tot un gran.
Minut 24 de la segona part. 6 d'abril de 2013, el dia que Éric Abidal va passar a la història de l'esport i la medicina.