dimecres, 3 d’abril del 2013

Caixa i cobri

"El Barça encarrila els quarts de final de la Champions amb un bon empat al camp del PSG" Titular simplista i en certa manera fals.
El 2-2 d'ahir al Parc dels Prínceps de París, és bo, en termes numèrics. Marcar a fora de casa és molt bo. Però el peatge que s'ha pagat per encarar les semifinals de la Copa d'Europa és alt, molt alt, massa alt.
Leo Messi, després d'obrir el camí amb el primer gol del Barça, es va retirar a la mitja part del partit, per una lesió al bíceps femural que el farà ser dubte pel partit de tornada al Camp Nou. Caixa i cobri.
Zlatan Ibrahimovic, el davanter suec del conjunt francès li tenia moltes ganes al Barça, el seu exequip. Va ser un corcó per la defensa. Ibra va empatar el matx en un claríssim fora de joc. Un fora de joc de llibre, que Wolfgang Stark, l'àrbitre alemany, es va empassar, començant així un xou esparpèntic. Caixa i cobri.
Després del descans, l'impetu en què va sortir el PSG, a l'inici del partit, es va esvaïr. El Barça era amo i senyor del matx, excepte en les contres dels francesos. En una d'aquestes, Jordi Alba i Javier Mascherano, que van a refusar una centrada rival topen, fent que el central argentí quedi ferit i amb el lligament lateral intern del genoll trencat. A més, amb dos jugadors del mateix equip lesionats, l'àrbitre es passa el reglament pel mur de Berlín i els fa sortir momentàniament del camp, deixant el Barça en una inferioritat numèrica excessiva i il.legal. En casos com aquest, en què dos jugadors estan lesionats a terra, s'ha de parar el partit. I no es va fer. Caixa i cobri.
Alexis Sánchez, el jugadorazo que diu ell, provoca un penal. Xavi el transforma. 1-2. El Barça respira alleujat. Però a l'última jugada del matx, Mattuidi empata el partit, amb un xut que desvia Marc Bartra i que es cola per la porteria del Barça, tot i els esforços inútils de Víctor Valdés per aturar la bola. Caixa i cobri.
2-2 a l'últim moment, Messi i Mascherano KO, un àrbitre nefast, mala sort. Un peatge massa car per dir que l'empat a camp contrari és bo. El Camp Nou dictarà sentència, la setmana que ve. Caixa i cobri.

PostChampions: El Bayern de Munic, amb el 2-0 amb la Juventus de Turí, dóna un pas de gegant per ser a semifinals. Avui torn pel Màlaga - Borussia de Dortmund alemany i Madrid - Galatasaray turc, marcat per un nou recital de Mourinho, que es va encarar amb un periodista per qüestionar-li perquè no juga Iker Casillas, si el porter blanc ja té l'alta mèdica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada