dimarts, 9 d’abril del 2013

El Pont de Londres

Setmana europea al Barri de Les Corts de Barcelona. A les instal.lacions del Barça, el futur del club a Europa es decideix a partir d'avui.
Demà futbol, però avui al Palau Blaugrana, bàsquet europeu. La F4 de Londres passa pel Palau on a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1, es disputa el primer partit dels Play Off dels quarts de final de l'Eurolliga,  entre el Barça Regal i el Panathinaikos grec. Un clàssic europeu. Un partidàs contra un dels dos grans del bàsquet hel.lènic.
Els blaugranes arriben a la cita mermats fisicament per haver jugat diumenge partit al camp de l'Obradoiro, on va guanyar després d'una pròrroga. Per més inri, tindrà tres baixes: Marco Todorovic, Xavi Rabaseda i la ja sabuda de Pete Mickael.
De fet, el factor físic pot ser un aventatge pel Panathinaikos, ja que no han tingut lliga aquest cap de setmana i arriben descansats al Palau. Un PAO, dirigits per Argiris Pedoulakis, que té la difícil missió d'oblidar al tècnic que els va fer fins a 5 cops campió d'Europa, el mite Zeiljo Obradovic, ara feliçment retirat a Alella.
A la pista dos perills per sobre de tot. Un, el director de joc, i referent verd, Dimos Diamantidis, ben conegut pels jugadors del Barça ja que als quarts de l'Eurolliga 2011 va fer un estrip a la cistella blaugrana, elimilant-lo de la F4 de Barcelona. (Interessant el particular duel amb el referent blaugrana, Joan Carles Navarro ) L'altre, una bèstia a la pintura, Sofoklis Schortsanitis, un armari de 140 kg, rodamón, que ha passat per Olympiakos o Maccabi de Tel Aviv. (Atenció al duel de colosos amb Nathan Jawai).
El pont cap a la F4 Londres 2013 es comença a fer avui, als quarts de l'Eurolliga. Barça - PAO. I demà més pont a Londres, al Camp Nou, tornada de quarts de Champions, Barça - PSG. Wembley està a 2 passes.
El camí a Londres passa per Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada