dijous, 4 d’abril del 2013

The Broquil is over

El controvertit arbitratge de Wolfgang Stark, en el PSG - Barça ha encès les ires del barcelonisme, i de pas, ha obert el debat sobre la influència del club blaugrana dins la UEFA. Stark ha fet vessar el got, però el problema ve de més lluny. Afortunadament, de la famosa eliminatòria amb el Milan, ens enrecordem de la remuntada, i ens hem oblidat de l'àrbitratge clarament tendenciós del partit d'anada, o del nefast paper d'estrassa de Viktor Kassai, l'hungarès a la tornada al Camp Nou.
Els dirigents barcelonistes fa temps que ténen la mosca darrere l'orella amb els de negre i amb la UEFA, on sembla que el club ha perdut la força i la influència que tenia fins no fa massa.
Sumeu l'indignació de la directiva amb la dels jugadors i tècnics. Sembla que sense Pep Guardiola, paraigua que ho absorbia tot, s'ha obert la veda, i ens hem tret la careta. Obertament, jugadors com Xavi, Busquets o Alves; i tant Tito Vilanova com Jordi Roura, s'han queixat de l'àrbitre de torn, sense problemes. Com diria aquell "The Broquil is over"
Amb el club cohesionat, el Barça pensa fer una denúncia davant la UEFA, per l'actuació d'Stark.
La sinceritat en què s'expressa ara el Barça no agrada a la UEFA, però si al soci, que no li agradava que el seu equip anés amb el lliri a la mà davant les injustícies que patia.
Felicitats, a qui sigui, per aquest canvi de tarannà del club. Guanyar la Champions serà difícil, i més si els que van de negre, canvien el color pel del rival blaugrana, però donarà més plaer.

PostChampions: El Madrid guanya 3-0 al Galatasaray turc i està virtualment a les semis de la Champions. El Màlaga, amb molt patiment, treu un empat a 0 a casa, amb el Borussia de Dortmund, deixant les coses bastant obertes per la tornada, la setmana que ve a Alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada