dimarts, 23 d’abril del 2013

Sant Jürgen

El colofó final a l'esplèndida Diada de Sant Jordi, dia laboral disfressat de festiu, es clourà amb un gran espectacle. El Bayern de Munich - Barça és sens dubte l'eliminatòria més atractiva d'aquestes semifinals de la Copa d'Europa. Tota una final anticipada. Dos dels millors conjunts del continent cara a cara al castell bavarès.
Sant Jordi, vestit amb capa blaugrana, cavalcarà de molt lluny a lloms del tatano Leo Messi, recuperat per la batalla, per enfrontar-se a un Drac molt i molt en forma.
El Bayern de Munich és un equip temible, que combina la tècnica del futbol llatí, personificat en el migcentre Javi Martínez, el francès Frank Ribery o el gol de Mario Gómez, el davanter hispano - alemany, amb la força i la fúria del futbol germànic amb estandards com Bastian Schweinsteiger, Philip Lahm o Arjen Robben. Fixeu-vos com van de forts que jugant amb suplents goleja.
A més, els Messi, Xavi i companyia hauran de tenir en compte Manuel Neuer, el porter bavarès, tota una garantia sota els pals del Bayern.
L'eliminatòria està al 50%, però, per més Bayern que jugui. Aquest Barça, que arriba amb els pulmons plens de flegma, és aquest Barça de la remuntada del Milan, el del millor jugador del món, el del triangle més meravellós del futbol: Xavi, Iniesta, Busquets. I sobretot el Barça que des de fa anys només fa que donar motius per somriure en aquests temps fastigosos. No es mereix una mica de confiança?
El paper de favorit que el Bayern ha volgut agafar ve de l'entorn dels germànics. Perquè estan com un toro i perquè van crescuts. Que no se'ls hi giri en contra aquesta supèrbia.
Aquesta nit, a l'Allianz Arena de Munich, a les 20:45 (TV3), des de les 19:00 a Rac1, el Bayern de l'empleat Pep Guardiola contra el Barça del soci i seguidor Pep Guardiola. El drac contra Sant Jordi. Veurem si de la sang vessarà kartoffen i frankfurts o fricandó amb bolets.
Llibres, roses i futbol, en un dels dies més bonics de l'any. Bona Diada de Sant Jordi.

PostData: Ahir a la nit es van confirmar dos nous campions de Lliga a Europa. A Anglaterra, el Manchester United es va aprofitar de l'ensopegada, diumenge, del seu màxim rival a la Premier, el Manchester City, per assegurar la Lliga, en guanyar l'Aston Villa. I a Israel, el Maccabi de Tel Aviv del català Òscar Garcia, ex jugador del Dream Team i extècnic del Juvenil A del Barça fins l'any passat, guanya el campionat israelià després de 10 anys de sequera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada