diumenge, 31 de març del 2013

La Mona d'Abidal

L'empat del Barça al camp del Celta de Vigo, amb un equip ple de joves i suplents. Els gallecs, immersos en l'infern del descens, es van avançar al marcador davant d'uns catalans, amb el cap més pendent de París que de la Lliga. Cristian Tello i Leo Messi, que completa el rècord d'una volta sencera, 19 jornades, marcant almenys un gol, van girar la truita. A dos minuts pel final, els locals van aconseguir un empat que en calent va emprenyar a més d'un culer. L'empat del Madrid a Saragossa, que deixava les coses, tal i com començaven, els blaugranes a 13 punts, però amb una jornada menys. L'empat de l'Espanyol amb la R. Societat a Cornellà.
La pallissa de la jornada, al futbol internacional, el Bayern de Munich 9 - Hamburg 2 a la Bundeslliga alemanya, que deixa a tocar la lliga als bavaresos.
La derrota de la Penya, en un mal partit fent la pitjor anotació a casa (59 punts), enfront el CAI Saragossa, a l'ACB de bàsquet, i la derrota del Manresa amb Estudiantes. El Barça juga avui amb el València
La victòria del Barça d'handbol en el derbi a l'ASOBAL a casa del Granollers. Els vallesans van aguantar fins ben entrada la segona part gràcies a l'actuació del porter Gonzalo Pérez de Vargas. El matx ens deixa un rècord: el blaugrana Juanín Garcia va arribar a la xifra de 2000 gols a la Lliga. (943 amb el Barça)
La victòria d'Oxford sobre Cambridge, a la regata de les 2 universitats més emblemàtiques del Regne Unit pel riu Tamesi de Londres, en la prova esportiva més antiga del món. La d'ahir va ser la 159ena edició.
I coronant el pastís, la mona. El retorn d'Abidal. És la imatge de la jornada i de l'any. Tito Vilanova dirigint el seu primer entrenament, després del tractament anticàncer a Nova York, veient les evolucions d'un Éric Abidal, que a l'endemà se senta a la banqueta, gairebé un any després del transplantament de fetge que va patir. La gran victòria d'Abidal, que deixa en evidència tot pronòstic mèdic. Paciència. Ja tornarà a jugar, que el partit ja l'ha guanyat. Ben tornat Abi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada