dijous, 4 de desembre del 2014

Victòria competent

El Barça va desmuntar la resistència d'un Osca molt valent en 20 minuts. El líder del grup 2 de Segona B va demostrar que la seva condició de capdavanter no és perquè si. Durant 20 minuts, l'Osca va posar a punt els reflexos del porter Marc-André Ter Stegen. Si Ter Stegen. Jordi Masip va estar a la banqueta i només ha jugat a la Supercopa Catalunya. No entenc res d'aquest joc dels tres porters. La realitat és que estem fent com Oier i estem perdent el potencial d'un porteràs molt vàl·lid en tots els equips de la Primera Divisió.
Dos golassos, un de Rakitic de falta i un d'Iniesta van obrir el marcador. L'Osca, tret d'alguna ocasió aïllada, fruït de la seva valentia i el seu bon futbol, per revifar-se va ensenyar la bandera blaunca i va claudicar tota esperança de passar l'eliminatòria (si realment s'ho van arribar creure)
Pedro a les acaballes del primer temps i Rafinha a la segona van fer el 0-4definitiu que sentencia l'eliminatòria i fa del partit de tornada un tràmit al Camp Nou, gairebé innecessari
Poca història més d'un partit que va servir per veure Douglas (almenys a l'onze inicial, xutant una pilota literalment al carrer i fent una errada garrafal de llibre), veure el retorn d'un molt bon Iniesta després d'estar lesionat des del Clàssic amb el Madrid o fer experiments radiofòenics genials com la ja clàssica transmissió dels del Barça juga a Rac1 amb els cafres de La Competència. Victòria competent i cap a vuitens de Copa previ tràmit de Copa

PostCopa: L'Atlètic de Madrid va derrotar 0-3 L'Hospitalet a la Feixa Llarga i el Sabadell va perdre 5-1 al Sánchez Pizjuan de Sevilla, en partit de tornada i queda eliminat per un global de 2-11 de després del 1-6 a la Nova Creu Alta

PostData: Mireia Belmonte s'ha estrenat de forma esplèndida als Mundials de Piscina curta de Qatar. La nedadora badalonina s'ha imposat en les finals dels 200 papallona i els 400 estils als Mundials de piscina curta amb dos rècords del món inclosos