dilluns, 15 de desembre del 2014

Sensacions hivernals

Jornada solidària la d'aquest cap de setmana amb la Marató de TV3 que va tornar a ser un gran èxit que defuig tota crisi i segueix recaptant diners del poble solidari català a favor, aquest any de les malalties del cor, on el món de l'esport també es va volcar amb aquest gran acte que dóna l'entrada a les Festes de Nadal que ara s'acosten.
Ha estat un cap de setmana intens esportivament parlant, on el cor dels barcelonistes estaven pendents del què feia el Barça a Getafe, dissabte. Sabent que el dia anterior, el Madrid va guanyar a Almeria, en partit avançat a divendres per la participació aquesta setmana dels blancs al Mundial de Clubs del Marroc. El Barça va ensopegar amb el conjunt madrileny gràcies a un mal joc, poc fluid i que no se sap atacar amb la defensa tancada. Molt males sensacions, en una tarda freda i plujosa a Getafe i un altre cop amb un joc molt irregular. El Barça està a 4 punts d'un Madrid que li ha recuperat 10 punts al Barça des de setembre. El culé va quedar xof per un resultat inesperat i que fa que el partit abans de Nadal amb el Còrdova, de nou a la fatídica hora de dissabte a les 16:00 (on mai ha guanyat) sigui crucial per passar Festes tranquiŀles i fer que la distància amb l'intractable Madrid sigui encara salvable. L'endemà al migdia, l'Espanyol va guanyar al Granada, amb les brases de les declaracions de l'exmàxim mandatari perico, José Manuel Lara Bosch on va criticar als dirigents actuals.
A Segona divisió, el Barça B va perdre amb el Mirandés al Mini i Eusebio Sacristán, l'entrenador va explotar contra els seus jugadors a la sala de premsa, dient que si es pensen que el filial és un aparador per lluir les seves individualitats per pujar al primer equip ja es poden buscar un altre lloc; el Girona va perdre a Saragossa a domicili; el Sabadell va perdre amb el Leganés casa, en el segon partit de la setmana després de l'empat de dimecres amb el Les Palmes en el partit aplaçat al seu dia per la pluja; i el Llagostera va derrotar a casa al Ponferradina.
Avui per cert tenim sorteig de vuitens de la Copa d'Europa a les 12:00 a la seu de la UEFA a Nió.
En l'ACB, el Barça va derrotar al CAI Saragossa al Palau; la Penya segueix ferm en el camí cap a la Copa del Rei, en derrotar a la pròrroga al Lagun Aro del tècnic català Jaume Ponsarnau, a Sant Sebastià; i el Manresa en un gran partit aconsegueix la segona victòria en Lliga davant el València i; l'Andorra va caure amb el Múrcia acumulant 4 derrotes seguides ja.
I per segon any consecutiu es va celebrar el Superprestigio Dirt Track, la Festa de Marc Màrquez al Palau Sant Jordi amb els millors pilots de motociclisme competint en una prova d'enduro. Va ser el colofó anual, de la gran temporada del pilot de Cervera, que va guanyar, amb un homenatge a tots aquells que l'han fet costat. Un homenatge que no van ser benvinguts segur, tots aquells que van criticar Marquez perquè volia tributar a Andorra, establint residència i estalviar-se uns quartos. No sé si pressionat per certs mitjans de comunicació cavernaris o per decisió pròpia, en la presentació del Dirt Track, Marquez anuncià que tributaria al 2015 a Espanya i santes pasqües. La imatge no és com ho va dir sinó com: plorant. Imatge inèdita de l'home del somriure etern que es va enfonsar. No em dec imaginar com de malament s'ho ha passat, sentint de tot.
I al Centre de Convencions del Fòrum de Barcelona es va celebrar l'anomenada "Final de la Champions" del patinatge artístic sobre gel: el Grand Prix ISU amb la participació de l'espanyol Javier Fernandez com a màxim atractiu. Una prova més que col·loca Barcelona al mapa esportiu.
Finalment, Mireia Belmonte va culminar un any magnífic als Campionats d'Espanya de Piscina Curta de Natació de Sabadell dominant en les proves que participava i trencant de nou rècords mundials com el del 1500 m. Una autèntica bèstia badalonina que ja té en el seu poder 5 rècords mundial.
Així de vibrant hem viscut un altre gran cap de setmana esportiu amb La Marató present. De tot cor, un cap de setmana que ens deixa sensacions hivernals i no tant sols per les fredes temperatures viscudes, com ha de ser a l'hivern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada