dimarts, 16 de desembre del 2014

El Bar de Gianni

La tradició nadalenca marca la Loteria i la Grossa de Nadal com a punt d'arrencada de les Festes. Com é stradicomal en aquestes dates, un calb ens obra les portes del seu exclusiu Bar per desitjar-nos Bon Nadal, feliç Any Nou i molta sort als vuitens de final de la Lliga de Campions.
Gianni Infantino, des de la barra del seu Bar de Nió, on ell fa de Secretari de Competicions UEFA que li ha guanyat la partida de calb nadalenc al de la Grossa, ha estat l'executor d'un sorteig que té reminiscènies pretèrites de l'any passat.
El Barça es tornarà a enfrontar als vuitens de final de la màxima competició europea al Manchester City de Ferran Soriano, Txiqui Beguiristain, el Kun Agüero, Touré Yaya, i la mateixa companyia de l'any passat. A diferència d'un renovat Barça de Luís Enrique que segueix generant els mateixos dubtes que el Tata Martino.
Mala sort pel Barça i de nou, molta sort pel Madrid que es tornarà a enfrontar al Schalke 04 camí de la final de Berlín al 6 de juny. Per cert la tornada de l'eliminatòria es jugarà tres dies abans del Barça - Madrid de Lliga. Serà una gran eliminatòria on ens ho passarem bé, però què voleu que us digui, voldria una altra cosa
I és que al Bar de Gianni el passat torna, o no existeix simplement i per més temps que passi, les coses segueixen igual. Mateixos bombos, mateixos pots, mateixes boles, mateix decorat, la mateixa calba, les mateixes sospites de boles fredes i calentes...
Al Bar de Gianni és com el Bar de l'Antonio de l'anunci de la loteria. Amb la diferència que pagues una morterada per veure la Champions (els famosos drets televisius) i et deuen regalar el cafè, perquè no sigui dit.
I després d'avui, Bar tancat fins al febrer. Ara són els clients que s'han de buscar la vida per millorar fins a l'obertura dels vuitens de final de la competició. Mentrestant, tocarà tirar de Copes. De Copa del Rei.
Avui a les 22:00 (des de les 19:00 a Rac1), el Barça juga amb l'Osca la tornada dels 16ens de Copa amb un 0-4 de l'anada. Un fantàstic horari afterhour. No n'aprendran mai.
Aquest és el quadre de vuitens de la Champions. Al febrer, el Bar del Gianni tornarà a obrir les seves portes al millor futbol d'Europa.

PostData: L'exblaugrana Éric Abidal, que estava jugant a l'Olympiakos després de deixar el Mònaco anuncia la seva retirada del futbol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada