dimecres, 10 de desembre del 2014

Lideratge en blau i grana

Aquesta nit al Camp Nou, a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1, tenim la primera gran final de la temporada, en format Champions. Barça i PSG s'enfronten avui pel liderat definitiu de grup a la Champions. El premi per aquest liderat és que dilluns que ve, al sorteig de vuitens, els líders jugaran la tornada a casa. I aquest és un factor clau i més en aquesta ronda que ve després de més de 2 mesos sense competició europea.
En dos mesos, les coses a un equip poden canviar molt. I més en un club de la volatilitat del Barça a tots nivells. Si ho recordeu, l'any passat, entre l'últim partit del Barça a la fase de grups a la Champions i als vuitens va marxar Sandro Rosell, i l'equip ja s'havia acomiadat gairebé de la Lliga amb un joc mediocre
Tot el que sigui gaudir d'un avantatge, guanyat al camp i que es tastarà en un futur proper, però que pot ser variant, és clau.
El PSG no ho psoarà fàcil. El PSG d'Zlatan Ibrahimovic amb qui gaudirem d'un altre duel amb Leo Messi, si la inflamació al taló que pateix el permet el davanter suec, que saltarà espurnes a tots nivells. Un PSG que arriba al Camp Nou després de derrotar al Nantes en jornada a la Ligue 1 i continua segon darrere de l'Olympique de Marsella, però amb molta dependència del què faci Ibra.
És el PSG d'Ibrahimovic, la gran estrella on orbiten altres estrelles com Javier Pastore, Motta, Thiago Silva, David Luiz, Verratti o Lavezzi. Estrelles comprades mab l'altre gran protagonista d'aquest derbi blaugrana a la Champions: Qatar.
La dictadura qatariana, la mateixa que financia al Barça està al darrere del PSG i a cara descoberta. El derbi de Qatar també es jugarà avui al Camp Nou, entre els dos equips blaugranes..
Barça i PSG es juguen la primera plaça de grup, els calers que dóna això, la tornada dels vuitens i el prestigi de guanyar a un grandiós rival. El Camp Nou avui ha de fer bona cara, la d'animar com en les grans ocasions, per tal que el Barça de Luís Enrique, irregular en joc però que ja fa 7 partits que no perd, ho segueixi fent. No és un partit més. És un partit vital on tots hi han de posar el coll. Perquè si perdre no significaria res a curt termini (seríem a vuitens igualment), però si que complicaria aquests vuitens amb la tornada a fora.
Poca broma. Final a casa, per seguir somiant amb l'orelluda en el futur. Barça-PSG, un partidàs amb el lideratge en joc.

PostChampions: Victòria del Madrid amb el Ludogorets i empat de l'Atlètic al camp de la Juventus en la última jornada de la Lligueta. Primera gran sorpresa, l'eliminació del Liverpool

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada