dimecres, 17 de desembre del 2014

Tràmit afterhour

Amb un 0-4 de l'anada les teles van tenir la brillant idea de posar un Barça -Osca a les 22:00 de la nit.
El tràmit afterhour de la tornada dels setzens de final va servir per veure que ni Douglas serveix ja ni per sortir de titular en partits com aquest que per molt que ho facis malament l'eliminatòria no perilli.
Vam veure el debut de Jordi Masip en partit oficial aquesta temporada. Després d'un ruix inicial dels aragonesos a través d'Esnaider, el fill del mític jugador de Saragossa, Atlètic de Madrid o Espanyol, Juan Eduardo Esnaider el Barça va guanyar 8-1, 5-0 a la mitja part, amb Hat Trick de Pedro, un d'Iniesta, un de Sergi Roberto, un d'Adriano, un d'Adama, el jugador del filial i un altre de també el jugador del B, Sandro. El gol de l'honor de l'Osca el va fer Carlos David.
I res més. El Barça a vuitens de final de Copa després de superar un tràmit en horari afterhour, absolutament innecessari, per ser horari afterhorari. Es podria haver passat tranquil·lament a les vuit, però no, Mr Tele va dir que pel prime time era més interessant un Barça - Osca sentenciat que un Sense Ficció. En fí, coses de la tele.
Al Camp Nou, a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, Barça 8 - Osca 1 i a dormir que ja seria hora.

PostData 1: Si dilluns va ser Eric Abidal qui anunciava que deixa el futbol, ahir ho feia Thierry Henry, exblaugrana i sobretot mite a l'Arsenal. La seva vida a partir d'ara la passarà comentant partits per la cadena britànica Sky Sports. El dia que el Madrid es va classificar per la final del Mundial de Clubs en superar el Cruz Azul mexicà

PostData 2: Espanya organitzarà el Mundial de bàsquet de 2018 després de l'èxit organitzatiu del Mundial masculí i de la plata de les noies del català Lucas Mondelo al passat Mundial de Turquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada