dimecres, 3 de desembre del 2014

Exàmens a Osca

Thomas Vermaelen és el protagonista indirecte del debut del Barça a la Copa del Rei 2014/15 a El Alcoraz d'Osca.
Aquest hauria de ser el partit on Thomas Vermaelen tenia l'examen per quedar-se o no a Can Barça, després de superar els seus problemes crònics amb els ísquios.
Però, per avui, no hi haurà cap examen a Vermaelen, perquè el central belga no hi serà ni se l'espera a Osca. Ahir el van operar on esperem que el Doctor Sakari Orava li resolgui d'una vegada per a totes, els problemes. Ja sabeu què passa amb Vermaelen i els seus problemes d'isquios.
Sense examen a Vermaelen, si que pot ser l'examen er l'altre gran fitxatge de l'estiu Zubizarreta: el gran Douglas. De moment el brasiler ha jugat un partit. Jugat perquè ho diuen les estadístiques, perquè aquell dia a Màlaga, no se'l va veure massa.
I qui tampoc s'ha vist és Jordi Masip, el tercer porter del Barça que no ha jugat cap minut. S'espera que si Bravo és el porter de la Lliga, i Ter Stegen el de la Champions, el poretr de la Copa, sigui Jordi Masip, que té un xollo de feina: para la mà i cobra sense jugar. No crec que li agradi. O almenys espero.
Douglas, Masip, i els altres descartats per Luís Enrique, que per molt que als entrenaments s'ho currin a la famosa "competència ferotge" no hi entren. Homes com Montoya o Sergi Roberto, tenen una opciió d'or per canviar el seu rol i convèncer a Luís Enrique que poden servir també com a jugadors i no només per repartir l'aigua a la banqueta.
I és també torn pels nois del fílial. Gent com Munir, que en els seus últims partits ja havia perdut aquell ruix que ens va enamorar tant, i que amb Suarez jugant havia tornat a la dinàmica del fílial. Com Sandro o Edgar Ié.
L'Osca, el líder del Grup 2 de Segona B, que va suspendre el partit de la jornada passada amb el Fuenlabrada, entrenat per l'exjugador del Sevilla, Las Palmas o el Lleida, Luís Garcia Tevenet i amb homes com, és una prova de foc per a tots aquells a qui Lucho no els hi fa confiança. Farien bé tots aquells a qui el tècnic els hi té posades les orelles de burro que l'aprovessin.
Avui a les 22:00, des de les 21:00 a Rac1, amb els cracs de la Competència, Osca - Barça, setzens de final de la Copa del Rei. Un partit més, per a uns per omplir calendari, un important examen per a altres.

PostCopa: L'Espanyol va superar l'Alabès, el Madrid va tornar a superar el Cornellà, que queda eliminat de la competició. Avui també juga el Sevilla - Sabadell i L'Hospi - Atlètic de Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada