dijous, 11 de desembre del 2014

Remuntada de líder

Objectiu aconseguit. El Barça va acabar la fase de grups de la Champions en primera posició després de derrotar ahir al Camp Nou al PSG francès per 3-1. No li busqueu a aquest objectiu bon joc perquè no hi va haver. Ni pel Barça ni tampoc pel PSG. Per ser el partit més atractiu de la jornada va deixar molt que desitjar.
El Barça va sorprendre al PSG i a tots amb una alineació revolucionària. Sense cap dels 4 laterals drets que té el Barça (els defenestrats Montoya i Douglas, el sancionat Alves ni Alba) l'equip va plantejar una sortida amb Pedro fent de lateral, pujant i baixant.
Però va ser el PSG qui va marcar primer. I com el dia de l'Espanyol va haver de remuntar. Ibrahimovic va obrir la llauna aprofitant certa passivitat defensiva i el domini inicial dels francesos.
Amb el Barça a l'abisme que sabia que si no guanyava passava com a segon amb la tornada dels vuitens a fora, va reaccionar amb un gol de messi que significava l'empat i una millora del joc de l'equip, que es va culminar amb el segon gol, obra de Neymar. Una meravella del brasiler.
A la segona part, el Barça va desaperèixer misteriosament i el PSG va agafar el domini del partit. Afortunadament només va tenir una ocasió clara per poder empatar, amb una doble ocasió que Bartra va treure de gairebé sota pals.
I quan més es patia, Luís Suarez va tancar el partit i obria l'accés als vuitens de final amb la tornada a casa. Segon gol de l'uruguaià, e primer a l'Estadi, el segon a la Champions.
I final. Objectiu aconseguit amb la sensació d'un mal partit i que l'experiment dels 3 defenses, Piqué, Bartra, Mathieu no va funcionar bé i que val més que fins que el joc no sigui consolidat no inventem coses rares.
En fí. Que ja està. Dilluns que ve a la freda Nió, el Barça veurà com la seva bola del sorteig de vuitens sortirà a la segona plaça, la de la tornada a casa, i esperant, almenys jo que toqui una maria com el Basilea o el Bayer Leverkusen que un coco com el City o la Juventus (digueu-me covard.)
Ahir al Camp Nou, remuntada de líder. Barça 3 - PSG 1

PostChampions: L'Athlètic de Bilbao jugarà a l'Europa League després de superar a San Mamés al BATE Borisov bielorrús. La Roma queda eliminada de la Copa d'Europa, en una altra de les sorpreses d'enguany a la màxima competició europea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada