dilluns, 1 de desembre del 2014

Inundats d'esport

En un cap de setmana marcat pels intensos ruixats a bona part de Catalunya i algunes inundacions a rieres i baixos, en una llevantada que diuen els meteoròlegs que arribà tard per l'època, el novembre esportiu s'acaba amb una altra inundació esportiva d'activitats.
La pluja va condicionar els partits de futbol que es van jugar. Una pluja, la de dissabte a Catalunya molt important..
Doble enfrontament català-valencià a Primera Divisió. Dissabte, l'Espanyol rebia a Cornellà al Llevant on va guanyar en un Power8 Stadium més semblant a les Piscines Picornell que mai.
L'endemà diumenge, el Barça tancava jornada a Mestalla, amb Thomas Vermaelen de protagonista i les reaccions pel seu cas. El central belga serà operat dimarts a Finlàndia pel famós Sakari Orava. A la gespa, els blaugranes van guanyar amb un gol al minut 93 de Sergio Busquets, en el duel de la jornada. Un gol salvador en un mal partit de l'equip de luís Enrique  Col·lateralment, una notícia en clau blaugrana respecte a un exjugador. Víctor Valdés que va deixar el Barça que va marxar lesionat, despotricant de tot i en silenci, va marxar al Manchester United de Louis Van Gaal per recuperar-se de la lesió. Quan semblava que fitxaria pel club anglès, torna a ser a Barcelona, recuperant-se de la lesió, buscant un equip per jugar. El Madrid va a Màlaga. Un Madrid cabrejat amb el president de la UEFA, Michel Platini, que en unes declaracions a un diari francès va dir que seria just que el guanyés un campió del món. En un sorprenent comunicat va demanar que no hi hagi ingerències en l'elecció, i demana la pilota d'or per Cristiano Ronaldo. Al·lucinant.
A segona el Barça B va perdre amb l'Albacete. El Girona va empatar a 0 a Pamplona, al camp de l'Osasuna; el Llagostera va perdre amb el Betis en un Municipal de Palamós totalment inundat per una pluja torrencial i el Sabadell - Las Palmas va quedar suspès perquè la Nova Creu Alta estava impracticable en el què hauria de ser el debut d'Àlex Garcia a la banqueta arlequinada.
Per cert, en futbol internacional, Pelé ha hagut de desmentir que estigui tant malament després que O Rei, ingressés a l'hospital per uns problemes d'infecció d'orina.
Però tot això no importa gens, després del què va passar diumenge als voltants del Calderón, a la prèvia de l'Atlètic de Madrid- Deportivo. Un seguidor ultra, pare de família, d'una afecció dels Riazor Blues va ser trobat mort, al riu, ferit i amb aturada cardiorespiratòria, després que hi hagués hagut una batalla campal entre els aficionats ultres dels dos equips. Hi van ser presents en aquesta batalla ultres de l'Atlètic, del Dépor, del Rayo Vallecano i de l'Alcorcón. Lamentable, i trist (demà en parlem)
En bàsquet, nou cap de setmana intens pel Barça. Divendres, a l'Eurolliga, triomf davant l'Armani Milà. Diumenge, triomf en Lliga amb l'UCAM Múrcia, en la victòria número 1000 de l'equip en la història de la competició. La Penya va derrotar al Manresa al derbi català al Nou Congost de la capital bagenca. L'Andorra va perdre amb el València per un sol punt. Tot això en el cap de setmana on l'ACB va confirmar La Corunya seu de la Copa del Rei 2016.
I en handbol, el Barça va derrotar a casa, l'Alingsas suec i el Granollers va remuntar dos gols de l'anada per guanyar a l'Sporting de Lisboa i classificar-se per la fase de grups de la Copa EHF.
I en F1 s'ha confirmat el fitxatge de Carlos Sainz Jr, fill de l'homònim mític pilot de Rallies, com a pilot de Toro Rosso per l'any que ve.
Molt d'esport per entrar ja al desembre, més que congelat, trist pels fets del Calderón, inundat pels esports i per la pluja que ha caigut aquest cap de setmana al país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada