divendres, 19 de desembre del 2014

Per un Nadal tranquil

Carta oberta a Luís Enrique

Estimat Lucho

Et demano, t'imploro, m'agenollo davant teu si fa falta, que guanyis amb el Còrdova. No t'ho demanaria si no fos que és important. Molt important. Pots pensar que soc un exagerta per demanar-te guanyar a unam maria que acaba de pujar a Primera Divisió. Però les circumstàncies m'obliguen.
Admirat Lucho, aquest cap de setmana s'acaba el 2014 de futbol. Arriben dos setmanes de descans per Nadal. I què vols que et digui. No m'agradaria treure al dinar de Nadal mentre escuro la pota de pollastre del dinar que "si estamos tan mal i que no podem guanyar ni al Còrdova i que el Madrid està imparable i que pot guanya la 11ema" (que els Reis em perdonin aquesta blasfèmia i em portin l'Scalextric que he demanat)
El Nadal pots er molt dur pels culers si hem d'estar pensant mentre ens mengem el raïm que al 2015, el Madrid punxi una mica. Ara com ara smebla improvable.
Si és el Còrdova, maria i el que vulguis. Però juguem dissabte a les 16:00 (horari de miogdiada i horari de malsons pel culé que veu que quan aquesta hora juga el seu equip, punxa) i el teu joc no passa de irregular, diguent-t'ho suau.
S'ha de guanyar pel cívil, pel criminal i per les calderes del Pere Botero.
Lucho t'imploro que no facis invents estranys rotllo 3-4-3 del PSG. Cruyff era Cruyff i Guardiola és Guardiola. Tu només ets ara Luís Enrique a seques. Ets bon entrenador (millor que el Tata Martino). Ets valent i practiques un futbol alegre. has recuperat per la causa Messi i has rescatat del pou a Neymar. Però ets irregular i el teu Barça ja ha llepat amb maries com el Celta.
Només, i simplement només per tenir uns Nadals tranquils parlant de perquè no fan el Nadal a Tres bandes i per llaçar els turrons al cap del sogre, demà a les 16:00 GUANYA.

Firmat

Un que per any nou compra raïm de pot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada