dimarts, 1 d’octubre del 2013

Sense senyera

Per exigències de lña UEFA o per coïncidència de colors. No ho sé, però ja d'entrada no m'agrada gens ni mica que avui el Barça vagi a jugar a Escòcia, terra molt significativa pel sentiment i8ndependentista català, amb la tercera samarreta, negre i no la de la senyera. Espero que no hagi estat la directiva de Sandro Rosell perquè sino ja tinc un altre motiu per desconfiar-hi.
Tant que ens omplim la boca amb la samarreta senyera i la catalanitat del club, al lloc més emblemàtic per lluïr-la anem de negre. En fí, pensaré que és cosa de la UEFA, un organisme tant insensible com una pedra.
No m'agrada no anar amb la senyera, i no m'agrada anar a jugar al camp del Cèltic de Glasgow (a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1) sense Messi. El millor jugador del món, cada cop més en entredit, torna a estar lesionat de la amteixa zona on es cardar a París als quarts de final de la Champions pasades. Alguna cosa li passa a Messi.
I no m'agrada que es parli més de la moció de censura a Rosell que de futbol
Glasgow, el You'll never wañk alone, la màgia del Celtic Park, no porta bons records al Barça. Ja fa temps que aquest camp ha perdut mística, però l'any passat el Barça va perdre.
Sense Messi, amb Cesc de fals 9, amb Alexis (ai mare) i amb Neymar a dalt ha de procurar no sortir escaldat contra un equip amb molt menys qualitat però fisicament més fort amb gent com Lennon o Samaras, a qui l'any passat més d'un vam tenir malsons amb ell.
Torna la Champions a Celtic Park. Torna la Champions i torna la Youth League, l'aperitiu al partit dels grans es viurà unes hores abans en format juvenil.
Copa d'Europa amb whisky escocès, llac Ness i beattles, però sense senyera i Messi. Esperem que això si amb victòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada