dimecres, 23 d’octubre del 2013

L'estètica del futbol

A Milà, la capital de la moda, vam veure algunes mostres del perquè li diuen així, a San Siro.
Als prolegòmens del Milan - Barça el protagonista va ser el Tiffo, el mosaic mòvil de banderoles, típic del calcio. Davant del rei dels mosaics, el Barça, els italians van rebre als catalans amb un 'Keep calm abd always fight'.
Més mostra d'estètica, la samarreta senyera del Barça amb les 4 barres tallades a l'esquena per exigències de la UEFA; i també la indrumentària de l'àrbitre Felix Brytch, l'alemany que a la lliga germànica va donar vàlid un gol que va entrar per fora d'una porteria foradada. El col.legiat o no ha tingut una bona setmana o és que és dolent de per si (que crec qur ho és vist el que es va veure ahir) L'home va vestir de negre amb unes mitgetes groc fluorescent d'estètica aberrant. Encara busco el sentit i la bellesa de la indrumentària.
El partit va començar molt malament i semblava que acabaria de color rossonero, i més amb el gol de Robinho, fruīt d'un error monumental dels centrals blaugranes.
Aquest va ser el click que va despertar el Barça però. L'estètica del matx va canviar, va començar a dominat el joc i a crear bones ocasions. Neymar va enviar una bola a fora al primer toc per poc, Messi en va tenir una abans de fer el gol, una nova genialitat del millor del món.
I així ens plantàvem a la mitja part, esperant que el monòleg del Barça imperés en l'estètica del partit.
Però el monòleg es va quedar al vestuari. El partit es va tornar gris, per molt que entrés el tarat Mario Ballotelli al camp. SuperMario, un tio que va ser capaç de cremar casa seva, va entrar, però no va fer res, com el Milan i el Barça.
Ambdós equips van firmar l'armistici i el pacte de no agressió, que en comptades ocasions es va trencar en oportunitats com les de Muntari, es va complir. La segona part va ser una castanya infumable on es va veure que Messi no està bé igual que Iniesta.
El Barça va ser un encefalograma pla, amb un joc força lleig i estèticament ens deixa la sensació que dissabte amb el Madrid, o canvien les coses o es patirà com vedells.
A San Siro, Milan 1 - Barça 1. I ara si, la mirada ja es centra en el Clàssic de dissabte.

PostChampions: El Juvenil del Barça va fer un extraordinari partit i va endosar un 2-6 al Milan a la Youth League, la Champions juvenil. De la jornada de la Champions gran destacar la victòria de l'Atlètic de Madrid al camp de l'Austria de Viena o la victòria del Celtic amb l'Ajax a l'altre partit del grup del Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada