dimecres, 2 d’octubre del 2013

You'll Neymar walk alone

La mística de Celtic Park amb el "You'll never walk alone" cantat a capella i trufat de cervesa i whisky dels seguidors escocesos va ser l'ingredient principal on Neymar es va donar suport per fer el millor partit amb el Barça. Sense la influència de Messi, que sempre té gana i ho aclapara tot, Neymar va jugar més lliure, va abarcar més territori i va ser un corcoll pel Celtic.
Ell va ser l'amo a la gespa. va fer de tot i va fer-ho bé. Fins i tot quedar-se grogui en una topada amb un jugador rival. Neymar no va marar. Neymar, però av inquietar, va córre, va assistir, va fer bavejar i va fer callar Celtic Park. Va estar ben secundat per un Iniesta que va sortir canviat de l'estadi escocès ovacionat per la grada.
Els escocesos van plantejar un partit ultradefensiu que només va ser rebatut pel golàs de Cesc que es va reivindicar, igual que Alexis, l'assistent del gol o Marc Bartra, el central que sembla que per fí s'ha tret el tap. Piqué va tornar a ser Piquenbauer i Valdés va ser extraterrestre. No va haver d'intervenir en cap ocasió excepte només una on es va treure una mà prodigiosa.
Giorgios Samaras el davanter melenut grec, que porta de corcoll les noies, va tornar a ser la referència atacant del Celtic i poc li va faltar per tornar a repetir el que va fer l'any passat al Camp Nou: donar un disgust al soci i seguidor blaugrana.
Hem passat de la crema catalana del Pep i el Tito, del joc de violins, al dulce de leche de Tata i del joc de trombons i timbals. Del tiki taka al tiki Tata, al joc directe i al del pansiment de floritures. No av agradar al principi però sembla que cada cop més els dubtes s'esvaeixen i sembla que de mica en mica deixem de veure el Pep com un ésser omnpresent encara que no el veiem a aquell mite que va iniciar un cicle que encara dura, amb un altre gir: el del Tata Martino.
Celtic 0- Barça 1. I Celtic 1- Barça 2 a la Youth League, la Champions juvenil. Doblet europeu blaugrana amb Neymar com a protagonista. I és que ja ho ho diuen els seguidors de Celtic Park: "You'll Neymar walk alone"

PostChampions: L'Atlètic de Madrid derrotà al Porto a la segona jornada de Champions. I el Milan, a l'altre partit del grup H del Barça va salvar els mobles amb un empat amb l'Ajax gràcies a una acció idèntica a la de Pepe al camp de l'Elx. L'àrbitre va tornar a picar i el conjunt rossonero de penal empatà

PostData: Al mític pavelló de Magariños, l'antic pavelló d'Estudiantes es va presentar la nova lliga ACB Endesa. Aquest capd e setmana ja s'obre el teló amb la Supercopa a Vitòria i sense president, amb la destituciód e Beto Agustí i sense dirigent dels àrbitres després de l'adeu de Chápuli. La pilota torna a girar al 6'75. Ja era hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada