dilluns, 28 d’octubre del 2013

Clàssic rodat

Dedicat a Nil Marín, porter del Girona B, mort en accident de trànsit i que els de l'Olímpic de Xàtiva no volen fer un minut de silenci demanat pel Llagostera 'porque no les incumbe' i altres burrades dites a Twitter. DEP.

Protagonistes del cap de setmana: Neymar i Alexis que sentencien el Clàssic amb el Madrid amb un golàs antològic del xilè. Alexis millora i Messi continua preocupant perquè no gira rodó
Muñiz Fernández, l'àrbitre del Llevant - Espanyol i que va sortir de la nevera després de l'esparpent del i que amb un penal inexistent es va carregar l'equip perico que perd 3-0.
La Penya que guanya el seu primer partit a L'ACB a Sant Sebastià i el Barça que s'endú patint el derbi amb Manresa.
Pol Espargaró, nou campió del món a Moto 2. A Motegi, al Japó, es va aprofitar de la caiguda i retirada dels seus perseguidors, Scott Reading i Tito Rabat per adjudicar-se el títol. Títol que s'apreta a Moto 3 per la caiguda i abandó del líder Luís Salom. A València, última prova del calendari, 5 punts separaran a Salom d'Àlex Rins i Maverick Viñales. Qui guanyi serà campió del món. Per cert triomf d'Àlex Màrquez, el germà petit de Marc. A Moto GP, Jorge Lorenzo va fer la seva feina i ajorna el títol de Marc Màrquez per València.
Sebastian Vettel. Tetracampió del món de F1. A l'Índia només havia de ser setè per assegurar el títol però guanya. Intractable l'alemany.
Sebastian Ogier, guanyador del Ralli Catalunya - Costa Daurada.
Alexis, Espargaró i Vettel. El Clàssic rodat i amb olor a benzina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada