dijous, 31 d’octubre del 2013

Les Nits dels Morts Vivents

Coincidint amb la castanyada, els morts vivents tornen. S'aixequen de nou a les matinades per devorar. Cada nit necessiten sang per saciar les seves ganes... de bàsquet.
Torna l'NBA, la Lliga de bàsquet nordamericana i, és clar, per la diferència horària obliga als fans a convertir-se en mussols i sacrificar-se hores precioses de son.
És aquesta NBA 2013-2014, la Lliga de David Stern, el comissionat de la competició que després d'anys i panys al càrrec, consolidar i expandir el negoci, ho deixa al febrer; la de Lebron James que amb Miami busca el triplet d'anells; la de Derrick Rose, que després que l'any passat es trenqués coll i barres torna per tal que al DC United de Chicago vegi si realment és un nou Michael Jordan (paraules molt majors i un suat cliché periodístic. De Jordan només en va i n'hi haurà un, la resta, purs i mmls succesanis); la dels clàssics a menys com Boston o Lakers a qui si ja entren a Play Off ja serà prou èxit...
I la nostra NBA, la dels catalans. Aquest any ha de ser el de la consolidació de Ricky Rubio que torna a començar després de la greu lesió al genoll; i la dels germans Gasol. Un, Marc, que com Pau, va camí de llegenda a un equip de maries com Memphis i que només s'aguanta per ell. L'altre, el gran, que comença a estar fart de la vida de Los Àngeles i estat a l'ombra d'un Kobe que ja veurem com torna després d'estar 8 mesos de trinxament de genoll. Pau vol un canvi.
Esteu avisats, els zombies nocturns campen de nou. Doneu-los bàsquet o estareu en perill. Bona castanyada catalans.

PostData: Madrid 7 - Sevilla 3. Hat Trick de Cristiano i salutació militar al seu amic Joseph Blatter president de la FIFA. Resum de l'esparpent terrorífic que es va viure al Bernabeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada