dimarts, 15 d’octubre del 2013

L'home dels 100 milions de 'crecs'

Ja està marcat. Faci el que faci a Gareth Bale se'l recordarà pels 100 M € que Florentino Pérez es va gastar per ell.
Més que fer-li un favor, l'Ésser Superior li ha fet una putada al gal.lès. Tot el món està pendent del què faci Bale a la gespa. Però Bale ara com ara no fa res. Si es vol parlar de la nova joguina del madridisme heu d'anar a un congrés mèdic o mirar un capítol de "House".
Bale ha inaugurat una nova entrada al diccionari mèdico-esportiu. Dels creadors de "isquiotibials" i "bíceps femorals", ara arriba "protursions".
Per si no té prous mals, es veu que l'home dels 100 M €, l'home que no fa massa es va trencar tot el que es pot trencar d'un genoll i que en 26 anys que té ha patit 30 lesions, té mal d'esquena.
Florentino Pérez per justificar el ridícul que ha fet ha carregat contra la premsa a qui anit al Punto Pelota els va qualificar de mentiders. L'Ésser Superior, aquesta mena de capellanet amb rever de veu permenentment incorporat va enviar als periodistes del diari MARCA al purgatori per dir que Bale estava herniat.
Sigui com sigui, Bale és més famós per anar al costat de gent amb bata blanca, que per anar al costat d'estrelles amb elàstica blanca. Gareth, l'home dels 100 M de 'crecs'
No crec ni que el dr House pugui arreglar el desastre que han fet amb Bale: el ridícul no és una malaltia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada