dimecres, 9 d’octubre del 2013

Bunyolet

Sempre he defensat que la Lliga Catalana de bàsquet és un model d'èxit i d'organització i que ens fa sentir orgullosos. En comparació al gran nyap que és la Copa Catalunya de futbol, on ningú vol jugar-la i ningú sap quan es juga.
Però aquest any sembla que el bàsquet, en menys mesura certament, vol copiar el bunyol futbol. No entenc les dates en què es juga, enmig de setmana i a tres dies de l'inici de l'ACB. I tampoc el format. Perquè el campió de la Lliga Catalana LEB no juga amb el Barça com sempre i els blaugranes ja van directes a la final tot esperant rival, Joventut o Manresa, que juguen aquesta tarda?
El que si m'agrada és que la final femenina entre Uni Girona i La Seu es juga en el mateix escenari i abans de la final masculina. S'ha de potenciar el bàsquet femení.
Pel que fa a la competició, el totpoderós Barça és el gran favorit. Més complicat serà predir l'altre finalista. I més comptant que Penya i Manresa es tornaran a jugar les garrofes, diumenge a la primera jornada de l'ACB. La Lliga espanyola s'ha carregat l'emoció de la catalana en posar els tres derbis a les tres primeres jornades, just després de la catalana.
Avui a Fontajau, la gran festa del bàsquet català amb el mite Darryl Middleton com a convidat estelar, ja que la Federació Catalana l'homenatjarà. Darryl té 47 anys i busca equip per jugar (ha provat d'anar al Círcol?).
Lliga Catalana 2013, un bunyolet que segur no es repetirà l'any que ve. El bàsquet no s'ho mereix.
PostData: El Barça d'handbol va derrotar al Granollers en el derbi català d'invictes que decidia el liderat de l'ASOBAL. Triomf blaugrana en un partit molt seriós dels de Pasqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada