dimarts, 29 d’octubre del 2013

Xile picant

El Barça va superar amb nota l'examen amb el Celta. De fet va superar l'examen contra si mateix. Ja us vam comentar ahir que a la banqueta dels de Vigo hi ha l'exjugador i entrenador del club blaugrana Luís Enrique, i fora de les desorbitades estrelles del Camp Nou practica el mateix futbol que va fer llegenda al Barcelona de Pep Guardiola.
El Barça va ser just vencedor però cal reconeixer que el Celta va mereixer quelcom més que un donut al marcador de Balaídos.
Qui també va superar amb nota l'examen van ser els jugadors que estaven qūestionats: Alexis va obrir la llauna i demostra que està on fire, Cesc, que aquest any conviu paralelament amb les genialitats fins ara ocultes del xilè, i està fent un gran any, va fer un doblet, i Messi, que no va marcar però va recuperar sensacions que feia temps que no vivia.
Menció a part pel xilè que, dia del Madrid a banda, està callant moltes boques, inclosa la d'un servidor desconfiat després de 2 anys nefastos. Alexis, el tocopillano està mostrant ara si que és el jugadoraso que va fer que el Barça pagués el gust i les ganes per ell.
Alexis, Cesc, Messi, una altra actuació descomunal de Valdés i la col.laboració especial del porter del Celta Yoel, que fa números perquè el Barça li doni una insignia d'or i brillants per la seva gran actuació on es va fer el segon gol del Barça i li va regalat una bola a Messi que no va entrar per gràcia divina.
La mala notícia, una nova i enèssima lesió d'Adriano. Almenys aquest cop ha aguantat 10 partits seguits.
A Balaídos, el Barça es reivindica gràcies als qui s'havien de reivindicar, just abans del derbi de divendres amb l'Espanyol,que ahir va empatar a 0 amb el Màlaga.
A Galícia les meigas van donar sort al Barça i al tocopillano. Celta 0 - Barça 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada