dijous, 24 d’octubre del 2013

En Teo va al Camp Nou

Carta oberta a un nen

Estimat projecte de tribunero:

No et preocupis. El Camp Nou torna a ser teu. La crisi setmanal que diu Tata Martino es va solucionar de la manera més il.lògica que la il.lògica va generar el problema.
Ahir es va tancar el tema Nen fent que els menors de 8 anys entrin gratis al Camp Nou prèvia retirada d'entrada a taquilles. Hi haurà seients buits perquè per més entrades seguiràs a la falda del pare. Però és el que hi haurà en un Estadi on prima l'afició i no els homes de negocis amb llotges VIP com a Can Madrid.
No em preguntis perquè aquesta mesura s'aplica ara quan fa 4 anys que per llei, llei que qui diu que si no hi ha entrada no entra, s'hauria d'haver fet. No em preocupis perquè la mesura no es va portar a l'Assemblea de Compromisaris. I sobretot no em preguntis quina capacitat tenim al Barça per crear merders on no n'hi ha.
Fa dies, Sandro Rosell va dir quelcom com que anar al Camp Nou per un infant com tu és com reviure la catàstrofe de Heysel. Per justificar la mesura que les criatures no podrín entrar al Camp Nou, va fer de Pons Pilat es va rentar les mans i va dir que no vol que ningú l'acusi de matar a un nen.
El president es va passar quatre pobles i va tornar a donar mostres que com a gestor és bo, però com a comunicador és nefast. És lògic que en un partit d'alt risc com el Barça - Madrid no entrin nens ja que el tribunero patern no està per criaturades i els "Papa tinc Pipi". Només faltaria que tu, que ets una esponja, obris entrades al diccionari amb expressions tant poètiques com "Fill de Fristro" (ja ens entenem oi?).
Ahir després de complicar-se la vida, Sandro Rosell, va tornar a emular a Joan Gaspart. Tema nens? Tema sanjat i punto.
Estimat tribunero, dissabte no, però a partir de la setmana que ve, l'Estadi tornarà a ser seu de canvis de panyals, de migdiades i de cares de flipat i al.lucinat.

Felicitats, Petit tribunero, bentornat al Camp Nou.

Per cert parlem de futbol ja?

Firmat

Un passatger del camarot dels germans Marx

PostChampioms: Partit lamentable del Madrid que tot i que la Juve estava amb 9 va acabar patint per guanyar 2-1. La R. Societat va caure al camp del Manchester United i està virtualment eliminat de la Champions. Finalment golejades del Bayern de Munich 5-0, amb el Viktoria Plzen txec, i del PSG 5-0 amb l'Anderlecht belga amb 4 gols de l'exbarcelonista Zlatan Ibrahimovic respectivament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada