dilluns, 7 d’octubre del 2013

Força esports

Dos gols de l'exespanyolista Coro senetncia el conjunt perico a Elx. 700 persones decideixen el futur del Barça i els seus 160000 socis i aprova els nous Estatuts del club. Potser hi ha altres formes més democràtiques que una Assamblea de compromissaris on no hi va ni la meitat citada, però coneixent les estructures del futbol, ja està bé que hi hagi un xic de democràcia. A la gespa, el Barça goleja al Valladolid amb 2 gols d'Alexis. A Llevant, el Madrid gairebé es deixa bous i esquelles i perd, però no abandona ni la sort ni el mal futbol i guanya. Tot al revés de l'Atlètic de Madrid que encara manté el pols amb el Barça pel liderat de la Lliga. Empat a 1 al duel morbós de la Segona divisió Girona-Sabadell, desprñés que Javi Salamero, tècnic arlequinat, deixés tirat als gironins com a secretari tècnic 10 dies després d'agafar el càrrec.
El Madrid s'emporta la Supercopa ACB de bàsquet en l'obertua del telo de la temporada. Un millor Madrid superà a un Barça massa nou on encara ha d'acoblar les peces noves.
Sebastian Vettel mai protagonitzarà una pel.lícula estil "Rush" perquè no té rival que li faci ombra. A Corea nou triomf, el vuitè, quart consecutiu de l'alemany que acaricia el títol, el tercer, de F1.
El Barça d'hoquei patins guanya la Supercopa d'Espanya del Vendrell en superar als penals al Reus-
El dia que Rafa Nadal recupera el número 1 mundial del tennis, tot i caure a la final del torneig de Pequín amb Novak Djokovic. I també el dia que es retira el ciclista català Joan Antoni Flecha i Joaquim Rodríguez es treu l'espineta del Mundial de Florència i guanya el Giro de la Llombardia.
Super dissabte i Superdiumenge d'esports en aquesta Oktober Fest de pilotes i volants. Força Esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada