dijous, 17 d’octubre del 2013

Somni al coixí

Aquesta nit el somni de Barcelona - Pirineus 2022 s'ha esvaīt per complert. A diferència de Madrid 2020 abans que tormen a fer un ridícul olímpic Xavier Trias ha donat per acabat el somni olímpic.
Tres raons fonamentals han fet desistir la candidatura als JJOO d'hivern de la capital catalana juntament amb la del massís català: primera, poca representació d'esportistes espanyols en aquest tipús d'esport; segona, Barcelona sempre ha estat una ciutat oberta al mar amb poca relació amb la muntanya i evidentment sense infraestructures per la pràctica dels esports hivernals. I tercera, la combinatòria entre la conjuntura econòmica i el poc suport de les institucions i de la societat cívil.
Així doncs, abans d'un cup of cafe con leche i que hi hagi algun iluminat que destrossi la candidatura davant el COI s'ha posat el punt i final al 2022. Però ves a saber si pel 2026.
Trias va anar ahir a Lausana, seu del COI i va parlar amb Thomas Bach, per sondejar la candidatura. La resposta del màxim dirigent de l'esport va ser clara: proveu un altre any perquè coixegeu de totes les potes.
Així doncs el somni olímpic de Jordi Hereu i rellançat per Xavier Trias i es queda al coixí per no acabar a les escombraries i fent perdre la credibilitat de la ciutat. Així doncs relaxing and cup of una mica de sensatesa.
PostData: A Can Barça el futur de Víctor Valdés sembla que està a prop de Mònaco al costat del seu amic Éric Abidal. El porter ho podria fer oficial a inicis de l'any que ve. Més Barça: l'equip femení va passar la primera ronda de la Champions en empatar a 2 al camp del Brondby danès. Han fet de nou història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada