dimarts, 8 d’octubre del 2013

El Pont de TV3

Carta oberta a Gerard López

Catòdic exfutbolista

La Federació Catalana de Futbol ha confiat en tu la tasca de dirigir a la Catalana en la tradicional i prescindible costellada de Nadal.
Ja fa massa temps que en aquest organisme es fan coses rares. No parlo de quan van fitxar Pichi Alonso com a seleccionador. El Pichi abans de ser conegut pet les seves intervencions a TV3, ja havia provat d'entrenar sense èxit als equips inferiors del Castelló. A més l'experiència va ser força positiva. La raresa es diu Johan Cruyff. La Federació es va prostituīr per uns quants bitllets a canvi de donar a coneixer la Fundació del Profeta. És cert, que al primer any per allò del debut, va haver molt ressò internacional. Però el suflé va baixar i més quan el seleccionador no parava de fotre punyals al Barça, pal i paller del país. No deuria fer molta gràcia que un representant de la Fede critiqués a qui li dóna de menjar.
Un buīt Cornellà - El Prat va acomiadar amb xiulets a Cruyff que ni va dir ni hola en català. Què vols que et digui, Gerard, és tòpic però sempre fa gràcia que un estranger et digui alguna cosa en català.
Ara, la Fede ha deixat els invents estranys i ha tornat a la normalitat. Entrenador de casa, és a dir de TV3. No sé si deu venir en el contracte de la Meva que si fas de comentarista hauràs de ser seleccionador de Catalunya. Però s'ha tornat a fer.
Amb carinyo Gerard, quina experiència tens de tècnic? Et vas enxufar a TVE, abans fins i tot de plegar del Girona com a futbolista. Si ja sé que Guardiola tampoc va entrenar a ningú abans del Barça i mira on està. Correcte. Però el fitxatge del Pep va ser una aposta valenta del Barça. El teu per fer de seleccionador català fa més ferum a mostra de folklore o pitjor, no hem trobat a ningú per liderar el ridicul.
Amb el desig de veure't aixecar la Copa d'Europa com a tècnic del Barça m'acomiado.
Sort i Bon Nadal

Firmat

Un que et vindrà a veure el 30 de desembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada