dilluns, 28 d’octubre del 2013

Pep a la gallega

Encara amb la ressaca del Clàssic i amb l'horitzó del derbi de Tot Sants amb l'Espanyol, avui el Barça juga amb el Celta una nova jornada de Lliga.
Avui a Balaidos, a la indescent hora de les 22:00 de la nit, el conjunt de Tata Martino reviurà una manera d'entendre el futbol que havia donat molts èxits en l'època gloriosa més recent del club: l'era Guardiola.
A la banqueta gallega s'hi asseu Luís Enrique: exjugador del Barça, company de Guardiola, alliçonat per Johan Cruyff, exentrenador del Barça B que va pujar a Segona A i fent un futbol, el mateix que el de Pep al primer equip, que va enamorar a la Roma que el va fitxar. A Itàlia, però ningú el va entendre, i el model Barça no va acabar de quallar i va marxar abans d'hora.
Ara el Celta, que és 15è a la Lliga, però que ve de guanyar 0-5 al camp del Màlaga, vol ser una calca en quan a joc, d'aquell meravellós Pep Team. No tingueu dubtes que el Celta acabarà amunt a la classificació perquè el model Barça és encara vàlid i Luís Enrique és un bon entrenador.
El Barça actual, el que juga avui ha d'anar amb compte perquè aquest és el típic partit trampa on acostuma a llepar o almenys patir molt.
Avui Barça contra Barça. El passat gloriós de l'era Pep personificat en la figura de Luís Enrique i de l'equip blau cel contra l'actual Barça dels trombons i timbals del Barça. Celta - Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada