dilluns, 30 de setembre del 2013

El miracle Imperioso en català

Ho ha tornat a fer. El Tatano més famós i estimat de la riva del Manzanares ha obrat el segon miracle. Ha fet guanyar al seu Atlètic de Madrid el derbi de lliga amb el Realisimo 14 anys després. El merengue, que es pensava que havia estat donat d'alta del psicòleg amb l'adeu de Mourinho, torna al frenopàtic perquè no entén a què juga Carlo Ancelotti. A més els resultats ja no l'avalen.
Recordeu el seu nom. IMPERIOSO.
A Can Barça es viu en frenopàtic VIP permanentment. L'equip guanya a Almeria, es lesona Messi, altre cp i es torna a preguntar què coi li passa. Negar l'evidència seria de rucs. D10 no està bé. Als despatxos es presenta una moció de censura contra Sandro Rosell per "mentider" (si s'hagués de fer això amb cada president del Barça Gamper encara estaria viu) i per l'acord amb Qatar.
L'Espanyol perd 0-2 en un mal partit a la gespa i mal gestionat des de la banqueta per Javier Aguirre
El Barça d'handbol derrota al Wacker Thun suís al Palau sense molta dificultat.
Un cop més el motociclisme parla català. Al GP d'Aragó triplet de la Senyera a Moto 3 (Viñales, Rins, Àlex Màrquez), a Moto 2, Nico terol, valencià, primer i Pol Espargaró i Rabat segon i tercer. El motociclisme parla català i polemitza en català. A Moto GP victòria de Marc Márquez que acaricia el títol. Un Márquez que en plena cursa té una topada amb Dani Pedrosa que fa que el de Castellar del Vallès caigui. Pedrosa abandona el seu posat de noi modest i callat i en calent raja de mala manera del cerverí, a qui considera massa agressiu i que es passa 4 pobles.
I el ciclisme també parla català. Per un noi de Parets del Vallès. Joaquim Purito Rodríguez acaba segon de la Copa del Món de ciclisme en ruta en perdre en un gran sprint amb el portuguès Rui Costa.
I en catala també parla l'hoquei patins. Cinquè mundial per laselecció espanyola formada gairebé tots per catalans. (Toni Pérez és asturià).A la final d'Angola, els de Carles Feriche i Quim Paüls es van deixar remuntar 3 gols amb l'Argentina. Però a l'últim instant Pedro Gil, fa el 4-3.
I fins aquí el miracle Imperioso, fet i narrat en català, la llengua de l'esport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada