dilluns, 21 d’octubre del 2013

Errades

El cap de setmana esportiu ha estat marcat per errades que han marcat el futur dels seus protagonistes.
El Barça es va deixar els dos primers punts a la Lliga en empatar a 0 al camp d'Osasuna. Tot i jugat mokt bé va faltar el gol que si que va fer un lamentable Madrid amb el Màlaga i retalla a 3 punts la distància amb els culers a la setmana prèvia del Clàssic de dissabte.
Una errada de Thibault Courtois va fer que l'Espanyol sumés 3 punts en la visita de l'Atlètic de Madrid. Un dels millors porters de la Lliga també és humà.
La gran errada del cap de setmana es va produīr a Austràlia. De fet una concatenació d'errades va produīr la gran errada. El nou asfaltat de Philip Island va fer que les curses del GP de motos es reduīssin en el número de voltes perquè les motos es quedaven semse pneumàtics que es quedaven arrapats a l'asfalt a les primeres de canvi. A la cursa de Moto GP, a la volta 10 els pilots estaven obligats a canviar de moto. Marc Màrquez, que tenia el primer match ball per ser campió del món, ho va fer a la 11. Va ser desqualigicat tal com marca el reglament. Sigui de qui sigui l'errada la distància entre Màrquez i Jorge Lorenzo, màxin perseguidor es redueix en 18 punts amb 50 per jugar-se. La setmana que ve nou match ball per Marc al Japó. A Moto 2, victòria de Pol Espargaró que es va aprofitar de la absència del líder Scott Reading que va caure als entrenaments, per posar-se líder. A Moto 3, triomf d'Àlex Rins. Tot això el dia de la retirada de Carles Checa del món de les motos. El pilot de 41 anys a Sant Fruitós, ara a Superbikes, va ser un dels grans animadors dels 500cc en l'època del duel Doohan-Crivillé.
Errades i encerts. Com el d'Àlex Abrines que amb un triple va arreglar el desastre del Barça a Badalona, fent guanyar el clàssic català a L'ACB, davant d'una gran Penya. També gran el Manresa que va guanyar a l'Obradoiro i no coneix la derrota.
El Barça d'handbol va vèncer en un gran partit a París al PSG en jornada Champions. Finalment el Vendrell va perdre a l'anada de la Supercopa europea d'hoquei patins amb el Benfica portuguès.
Assaig, encert i error. L'esport ha jugat a fer ciència aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada