diumenge, 13 d’octubre del 2013

Cafè, cigarro i benzina

Cap de setmana poliesportiu sense futbol a Primera i la broma dels partits de seleccions com a substitutiu.
Ha començat l'ACB de bàsquet, amb el primer derbi dels tres consecutius que viurem. La Penya va fregar el desastre en perdre amb el Manresa de només 12 punts. 12 que no van ser més perquè els bagencs es van relaxar quan ho tenien tot fet. A destacar el bon partit de Rasmus Larsen, el jove danès del Manresa, que en el seu debut a la lliga espanyola va fer estralls a la cistella verdinegre. Més desastres, el del Barça de bàsquet que per poc es deixa la victòria al Palau amb el València. Els catalans només van vèncer d'un.
Més fàcil ho va tenir el Barça d'handbol que va apallissar al Metalurg Skopje macedoni a la Champions per col.locar-se líder del seu grup.
Ha començat l'OK Lliga d'hoquei patins, amb el tripmf del Barça a la pista del Voltregà i la derrota del Liceu, vigent campió de Lliga, a Vic. El Vendell és el primer líder.
Barceloneta en homes i Sabadell en dones revaliden el títol de campions de la Supercopa, en l'obertura de la temporada al waterpolo.
Després de jugar-se-la amb el porter-jugador el Barça de futbol sala va remuntar dos gols per derrotar al Marfil Santa Coloma en el derbi català de la lliga de futbol sala.
Matinal de diumenge de motor. A l'hora del cafè, motos i cotxes competien a Malàisia i al Japó. Al país del sol naixent, amb el record en ment de la madrilenya Maria de Villota, la primera dona a la F1, que va morir divendres, de forma natural a Sevilla, es va córrer una nova prova del Mundial. Com sempre ha guanyat Sebastian Vettel, cinquè triomf consecutiu, i toca el Mundial amb la punta dels dits. Això si avui li ha posat una mica d'emoció i després d'arreglar el morro trencat del Red Bull ha remuntat 3 posicions per remuntar i vèncer. Vettel té prou en puntuar a la cursa de l'Índia per ser tetracampió.
Més emoció a Malàisia a les curses de Motos. Triomf de Luís Salom per davant del català. Àlex Rins i cinc pilots més en un mocador, on han entrat junts 6 motos, a Moto 3. Pol Espargaró va guanyar a Moto 2 i Dani Pedrosa va derrotar a Marc Màrquez, després de tota la polèmica després d'Aragó.
Cap de setmana poliesportiu amb matinal de diumenge amb cafè i benzina per anar avall. Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada