dijous, 3 d’octubre del 2013

Andreu VIII el Magnífic

Entre mocions de censura fallides i l'exhibició a Glasgow ens hem oblidat d'un altre tema que importa al barcelonisme. O que hauria d'importar com és la renovació d'Iniestq. Fullejant la premsa esportiva avui hem trobat al Diarl Sport el primer i mokt bon artícle de la periodista de Barça TV Laura Aparicio que glossa la figura d'Iniesta i com els espectadors de Celtic Park aplaudeix al de Fuentealbilla. A l'artícle es destaca l'humilitat del noi i la capacitat de Lo puto crac per allunyar-se de les polèmiques quan després del xou de Muñiz Fernàndez a Elx a Iniesta li van preguntar sobre la seva actuació. Va defugir del tema amb la mateixa facilitat imperial de sempre, quan fa croquetes. A la mateixa roda de prensa i com destaca a l'artícle la Laura, Iniesta va deixar clar el seu futur amb aquesta frase “Como aquí no voy a estar en ningún sitio (…) No es cuestión de ser el segundo, el tercero o el cuarto, lo único que quiero es que el club sienta lo mismo que yo”. Com que o som sords o ens agrada fer polèmica on no n'hi ha, el soci encara tremola i ho farà fins que no vegi a lo puto crac estampant la firma al nou contracte.
Iniesta, l'Andrés, és molt gran. Pel que fa, pel que diu i pel que no diu. En la seva cara de bon jan ha enamorat el món, fins i tot aquells que instants abans havien engegat a parir panteres a Neymar a Glasgow. És d'imperiosa necessitat per a tots, que Iniesta es quedi. Pel seu futbol únic, per tal com és. El Barça és com és per gent com ella.
Com els seguidors de Celtic Park dimarts i com avui la Laura Aparicio a l'Sport jo també aplaudeixo a Andreu VIII el Magnífic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada