divendres, 1 de març del 2013

Migdiada de Clàssic

En altres circumstàncies dir que un Madrid - Barça fa mandra seria quelcom menys que una heretgia. Si t'agrada el futbol mai diries això.
Però les circumstàncies fan dir aquesta sentència. L'Operació 12-M, la de la remuntada amb el Milan a la Lliga de Campions, fa que el culé pensi més en d'aquí 12 dies que en el que passarà demà. Sumeu-li a més els 16 punts de marge que separen blaugranes i blancs a la lliga.
Per part blanca, tampoc és que estiguin, ara com ara, per la labor. Dimarts que ve, el Madrid té un repte majúscul a la Copa d'Europa. Ha de guanyar com sigui al Manchester United a Anglaterra per passar ronda a la Champions i seguir vius en el repte de la Décima, l'objectiu principal de la temporada de José Mourinho i companyia. Per això, per molt que al davant hi hagi al Barça, el Madrid sortirà a la gespa del Santiago Bernabeu amb el carro del peix.
I què voleu que us digui: jugar un Clàssic a plena llum del dia, a les 16:00 (des de les 16:15), sense focus encesos i a l'hora de la migdiada és descafeïnar un partit en majúscules. En fí, ja se sap, capricis de Jaume Roures i del seu comandament a distància universal.
Sigui com sigui, demà es tornarà a parar el món per un partidàs, per molt que un dels dos contendents arribi tocat com el Barça després del KO de Copa de dimarts amb el Madrid, en la primera part d'aquest doble duel setmanal.
Tot el món? No. A Sant Adrià hi haurà un altre Clàssic en format futbol aeri: UBSA - Sots21 - Círcol.
Dissabte de Clàssics en temps de cafès i migdiades.

PostData: Nou triomf del Barça de bàsquet a l'Eurolliga. Va ser amb el Khimki rus. Joan Carles Navarro va ser el líder d'un equip que es va relaxar a l'últim període per acabar guanyant només de 4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada