dimarts, 19 de març del 2013

Il.lusions renovades

Des de la remuntada amb el Milan, les ilusions s'han renovat en el barcelonisme. El soci del Barça està confiat en què el club pot assolir tot el que li queda per davant. La barca torna a estar virant en l'optimisme.
El mateix optimisme que traspua el nom de Joan Creus. El secretari tècnic del bàsquet blaugrana ha renovat dos anys més el contracte. Creus, igual que en la seva etapa de jugador, és l'arquitecte, el base que dirigeix amb èxit el futur del Barça. D'ell és l'Eurolliga del 2010, les tres lligues, les Copes del Rei... i Xavi Pascual, l'entrenador, la seva mà dreta. Pascual no és ningú sense Creus. Que l'èxit no marxi del Palau, dependrà del futur de Creus i Pascual. Un futur, que a Badalona, és com sempre del planter de la Penya. Amb l'espantada dels americans Tony Gaffney i Corey Fisher, els nanos del planter han hagut de tirar del carro. L'enorme victòria de diumenge amb el Caja Laboral és bon senyal que el futur esportiu del Joventut està assegurat. Ja veurem l'econòmic.
I després de 5 mesos lesionat, Rafa Nadal ha tprnat amb força a les pistes de tennis. Des que ha tornat, no ha parat de guanyar títols com Acapulco o diumenge a Indian Wells. El manacorí torna a estar quart ak rànquing ATP i il.lusionat pel futur.
I a les carreteres catalanes se celebra la Volta Ciclista a Catalunya, que sortejant un cop més la manca de patrocinis, té un cartell de luxe amb el campió del Tour de França 2012, l'anglès Bradley Wiggins, el canadenc Ryder Heijedal campió vigent del Giro d'Itàlia i el gran favorit el ciclista de Parets Joaquim, Purito, Rodríguez. La il.lusió torna a guanyar la partida a la realitat.
Il.lusions renovades al món de l'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada