divendres, 22 de març del 2013

Una història d'amor a la brasilera

Es van conèixer en un viatge al Japó per un partit de futbol. Tot i que ja n'havia sentit a parlar abans. Aquell matx va ser l'escenari d'un amor a primera vista, tot i que el noi, un brasiler famós pels seus pentinats estrafularis i per un caràcter juganer, va rebre quatre gols i un bany per part del seu enamorat, una noia rica i que era considerada la millor del món.
Ambdós es van anar veient més tard i van mantenir contactes, aparentment secrets. De fet el noi es deixava estimar fent llargues a la noia. Tant es feia pregar que la noia li va oferir 10 M € perquè cap altra es fes amb l'anhelat brasiler i anés a casa seva, a Barcelona.
Ahir a Ginebra, davant l'insistència de la premsa, el noi, de nom Neymar va dir, per enèssim cop que li faria gràcia fitxar per la noia, pel Barça. Però que no té decidit si ho farà al juny o després del Mundial 2014 al Brasil.
Sembla, de totes maneres que Neymar i el Barça estant condemnats a entendre's i encreuar vides en blaugrana.
Neymar i Barça. Una història d'amor a la brasilera.

PostData: El Barça de bàsquet guanya al Caja Laboral de Vitòria, en jornada Eurolliga i s'assegura el primer lloc de grup al Top 16.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada