dimecres, 6 de març del 2013

Que es confitin la Décima

Cuneyt Çakir. Aquest nom passarà a la història del R. Madrid. És l'àrbitre del Manchester - Madrid d'ahir. Va ser el 12è home de l'equip de José Mourinho.
Com el millor Cristiano Ronaldo va decidir ell solet l'eliminatòria amb un gol per tota l'escaire de la porta anglesa.
Çakir, a priori el millor àrbitre segons la UEFA, va expulsar al portuguès del United Nani inexplicablement. En una jugada amb Arbeloa, fa una entrada on hi ha joc perillós que, en cap cas és de vermella. Groga i llest.
Fins al moment, el Manchester guanyava 1-0 amb gol en pròpia de Sergio Ramos. Els blancs estàven inoperants. Un cop més es demostrava que si els hi cedeixen la pilota no foten res.
L'expulsió va encendre l'infern d'Old Trafford, amb Sir Alex Fergusson, tècnic red, emprenyat com un titot, fent de Satanàs; i va obrir les portes del cel europeu pel Madrid.
En 15 minuts els blancs van remuntar, a base de la seva gran virtut: l'efectivitat cara a porta o com diuen per allà, la Pegada.
A part de l'actuació de l'àrbitre, també és inexplicable la reacció de Fergusson després de l'expulsió. Fins que el mal no estava fet, no va fer sortir Wayne Rooney, l'estrella, i va fer jugar Ryan Giggs de 40 anys, els 90 minuts, en el seu partit número 1000, per homenatjar-lo. Calia reacció i fer jugar a un prejubilat per fer-lo content no era la millor opció.
Amb 1-2, i amb Rooney ja al camp, el United va intentar salvar els mobles, però era massa tard.
Alex Fergusson i, sobretot, Cuneyt Çakir, que si hagués jugat a futbol no hauria expulsat Nani, van fer que el camí cap a la Décima s'aplani.
A Old Trafford, Manchester 1 - R. Madrid 2. Els blancs a quarts de la Copa d'Europa en detriment del millor equip ahir a la gespa, cop va dir Mourinho. I tot gràcies a l'àrbitre turc Cuneyt Çakir, a qui ja li estan fent un monument al Bernabeu i ja han convidat a xiular el pròxim torneig d'estiu del club madridista.
Si així volen la Décima ja se la poden confitar.

PostChampions: El Borussia de Dortmund alemany guanya al Shacktar Donestz ucraïnès i també es classifica pels quarts de final de la Champions.

PostData: Víctor Valdés ha estat sancionat amb 4 partits sense jugar per l'expulsió i els posteriors insults del porter del Barça a l'àrbitre Pérez Lasa, en l'últim Madrid - Barça de Lliga de dissabte passat. El club blaugrana recorrerà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada