dimarts, 26 de març del 2013

La ruleta perpètua

Can Barça viu inmers en una eterna partida de ruleta, on pots guanyar o perdre-ho tot, tenir la sort de cara i de cop i volta quedar-te arruinat. Sort i virosta. Tot en un segon.
Feu joc, la ruleta comença a girar. Ahir ens ho jugàvem tot perquè cap dels blaugrana convocats amb la Sub21 espanyola, en l'amistós amb Rússia, es fes mal, de cara als futurs compromisos del Barça. Afortunadament ni Martín Montoya, que faria de lateral en absència d'Adriano pel partit de Champions amb el PSG, ni Marc Bartra, es van fer mal. Avui en el França - Espanya, de classificació pel Mundial 2014, tornarem a fer girar la ruleta perquè Xavi torni sa i estalvi.
Feu joc. La ruleta ha estat afortunada. Dos mesos després de la marxa a Nova York per tractar-se el càncer, aquest matí, ha tornat a casa Tito Vilanova. La seva evolució, les seves ganes i si es troba bé, marcarà si dissabte s'asseurà a la banqueta per dirigir el Celta - Barça.
Al mateix temps que la ruleta de la salut ha estat afortunada amb Tito, ha tornat a colpejar al pivot del Barça de bàsquet, Pete Mickael. Tenia només un 4% de probabilitats que tornés a recaure. Però el tromboembolisme pulmonar que va patir fa 2 anys se li ha tornat a reproduïr. Adeu a la temporada, i nou cop dur al vestuari de Xavi Pascual. El què el dissabte era una grip, va ser quelcom pitjor per MVPete.
La ruleta gira, i les boles determinen que el Barça d'handbol jugui els quarts de final de la Champions amb l'Atlètic de Madrid, amb la tornada al Palau, i esquivant els potents equips alemanys que es mataran entre ells.
Xavi, Tito, Mickael, handbol... la ruleta del Barça gira i gira. La ruleta perpètua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada