divendres, 29 de març del 2013

Mou forever

El President de la Peña Madridista Capote o Montera, Toñin el Torero vol fer una manifestació a favor de José Mourinho el 6 d'abril, abans del Madrid - Llevant.
Si no fos que som a Divendres Sant, molts pensarieu que estem al Dia dels Innocents i que us estic intentant colar un gol.
Però, companys, la notícia és certa. Tant com que el president de tal particular penya va demanar-li per twitter a la delegada del govern espanyol, la peculiar i amiga de Catalunya, Cristina Cifuentes, fer la mani proMou. Cifuentes li va contestar que si ho demana en 10 dies d'antelació, ho poden mirar.
Per molt freak que és tot això és la mostra feacent, que el Madrid és Mourinho. Qui mana és el portuguès, amb les conseqüències que això comporta. I si Mou fa el papallona i es deixa estimar per altres clubs, com fa uns dies, que va dir a una entrevista a un mitjà anglès, que no li faria res tornar al Chelsea, ja tenim altre cop la bogeria instal.lada a Chamartín.
Madrid és Mourinho i Mourinho és Madrid. Són conceptes indissociables. Si el portuguès marxa el R. Madrid es desmantella, com va passar amb l'Inter o Chelsea.
D'aquí aquestes propostes basades en l'histerisme. Els guionistes del Crackòvia ja poden fer un altre guió per dilluns. A Madrid tenen un greu problema de Moudependència.
Mou forever, pel soci blanc, pel blaugrana i per tots aquells que analitzen l'actualitat. Mou és una mina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada