dimecres, 13 de març del 2013

L'orgasme d'una Nit Màgica

Xavi va agafar el ròtring per traçar, amb 4 tiralínies, un partit perfecte. Andrés Iniesta va fer de Michael Laudrup i ens va fer tornar a bavejar. Dani Alves semblava una gasela indomable corrent per la banda. I Leo Messi... Messi va tornar a ser aquell personatge de dibuixos animats. El Barça ha tornat. Messi ha tornat. I ho ha fet en el millor moment.
El millor Barça de la història ja pot afegir al currículum, l'última dada que li faltava "12 DE MARÇ DE 2013. VUITENS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS. BARÇA 4 - MILAN 0. LA NIT MÀGICA"
Amb David Villa recol.locat com a davanter centre i amb el 'Jefecito' Javier Mascherano com a central el Barcelona va fer el partit rodó. Simplement va cuinar tots els ingredients, al punt just i al temps perfecte, per culminar el què un Camp Nou entregat i a rebentar anhelava: la remuntada.
Des del xiulet inicial, el Barça va sortir llençat. S'havia de marcar ràpid i es va fer. Al minut 5 Messi ja va obrir via. La d'ahir era la Nit Màgica del Barça i res ho podria espatllar, ni tant sols, el xut al pal del milanista Niang, previ al segon gol de Messi.
A la segona part, David Villa feia rebentar l'Estadi, els bars, les cases, les antenes i els transistors. 3-0. Remuntada. Ja érem aquí. El fí de cicle havia durat una setmana. Barça rules.
I com tota Nit Màgica va haver-hi patiment. El temps semblava aturat mentre un Milan a la desesperada buscava el gol que ho xafaria tot.
Minut 91. 19 anys després es consuma la venjança de la final d'Atenes. Gol de Jordi Alba. 4-0. Èxtasi. Final. A quarts. Que toqui qui vulgui.
Gerard Piqué, a la prèvia del partit, en una memorable roda de premsa, va fer l'amor al soci. I al final del partit, el soci va tenir el gran orgasme, acabant extasiat i feliç, molt feliç
4-0. Remuntada. L'operació 12-M, ha estat tot un èxit.
Gràcies Barça.

PostChampions: Al bombo de quarts de la Champions, que es sortejaran divendres, acompanyarà al Barça, el Galatasaray turc, que va superar al Schalke 04 alemany.