dilluns, 18 de març del 2013

Peu al ferro

Cap de setmana on el diumenge vam matinar per veure l'inici del Mundial de F1. Si totes les curses són com les d'Austràlia, poc importarà. Peu al ferro en un GP on hi han hagut fins a 8 líders diferents i on Kimi Raikonnen va fer bo el què la pretemporada es veia: Lotus Renault està molt fort. Triomf del finlandès. Iceman torna amb força. Fernando Alonso segon amb el Ferrari i el tricampió germànic, Sebastian Vettel, tercer a bord del Red Bull. Pròxima cita Malàisia d'aquí 7 dies.
Peu al ferro a la Lliga pel Barça. El Rayo no va inquietar. David Villa i Leo Messi amb dos meravelles van fer el 3-1. Triomf de l'Espanyol a Màlaga, que aprofità la ressaca Champions dels andalusos i del Madrid amb el Mallorca.
Peu al ferro al descens del Manresa a la LEB de bàsquet. Nova derrota bagenca a Valladolid. La Penya salta la banca amb la victòria contra el Caja Laboral. I Joan Carles Navarro va superar Epl com a màxim anotador de la història de la secció, en era ACB, gràcies al triomf del Barça davant el CAI Saragossa. I gran sorpresa a Madrid on els blancs van caure davant el Canàries, nou a la categoria, i suma la segona derrota a la Lliga.
Peu al ferro a l'handbol europeu, on el Barça va guanyar de 6 a la pista del Silkeborg danès i encarrila l'accés als quarts de final de la Copa d'Europa. La tornada, la setmana que ve al Palau.
Finalment Gal.les va guanyar el 6 Nacions de Rugby en derrotar a Cardiff, a la selecció anglesa.
Comença una nova setmana. Peu al ferro fins a la bandera de quadres... o fins diumenge que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada