dijous, 7 de març del 2013

100 tacos de glòria

Salvador de la Pàtria, revulsiu, o la solució lògica. Sigui com sigui el Dr. Javier Aguirre ha reviscolat un pacient a qui el capellà ja li feia l'extramunció i el condemnava al pecat de la Segona A.
L'Espanyol ha canviat de cara. Ha passat de mort a estar de moda. I tot, en 100 dies, els què fa que Javier Aguirre està a la banqueta de Cornellà.
El remei Mauricio Pochettino estava esgotat. Jugar bé a futbol no conduïa a res. Molt futbol 0 gol. Cornellà crema, el president Ramon Condal salta pels aires. Pochettino al darrere.
Falta un revulsiu. La nova medecina per al moribund Espanyol ve de Mèxic en forma de taco picant.
Javier Aguirre, el Vasco, és per sobre de tot cara a barraca. No hi ha futbol, però hi ha gol, hi ha victòria. El pacient surt de l'UVI.
L'Espanyol és el segon millor equip de la Segona volta de la Lliga, i està a 9 punts lluny del descens.
I tot gràcies a un paio especial. Cada roda de premsa d'Aguirre és un show, on parla de converses prlvades amb el "cabrón" de Wakaso, com diu ell, de testosterona per sobre de cap, i fins i tot de beisbol, l'altre passió del tècnic mexicà. Un bon conversador i un boig en tots els sentits.
Javier Aguirre complirà la missió i com a bon bomber apagarà les flames de Segona i salvarà l'Espanyol. D'ell i de la presidència dependrà que vulgui seguir un any més.
Però compte. Massa taco picant pot ser indigest.
Per molts més dies Vasco.

PostChampions: El PSG que supera a l'eliminatòria al València, tot i empatar ahir a París i la Juventus de Turí, que supera al Cèltic de Glasgow, ja són a quarts de la Champions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada